Ο ίδιος μάλιστα, προσθέτει στην ανάρτηση ότι σε λίγο διάστημα θα ολοκληρώσει και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας και οι ”πατέρες” της Δημοκρατίας φαίνεται να το συνειδητοποιούν αυτό.
Ενδεικτικό είναι, για παράδειγμα, ότι πριν από λίγες ημέρες, γνωστός βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης, ο οποίος, παράλληλα, βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης, μέσα από την ιδιότητά του και ως ιδιοκτήτη κέντρου μελέτης, γνωστοποίησε ότι έλαβε πιστοποίηση, μετά από σεμινάριο 9 μηνών, στην Τεχνητή Νοημοσύνη στην εκπαίδευση.
Πρόκειται για τον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος με μεγάλη χαρά ανήρτησε στα Social media το πιστοποιητικό του, το οποίο μάλιστα έλαβε από Δημόσιο φορέα, το Πανεπιστήμιο Πατρών: «Με χαρά προστέθηκε ακόμη μία πιστοποίηση από το αγαπημένο μου Πανεπιστήμιο Πατρών, εκεί δηλαδή όπου έζησα τα φοιτητικά μου χρόνια και ολοκλήρωσα τόσο τις Προπτυχιακές μου σπουδές στο Μαθηματικό τμήμα όσο αντίστοιχα και το Μεταπτυχιακό μου στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Η νέα μου πιστοποίηση αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση και είναι ένα αντικείμενο που ήθελα πολύ να μελετήσω και να εντάξω στη διδασκαλία και στην καθημερινή εκπαιδευτική πράξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος μάλιστα, προσθέτει στην ανάρτηση ότι σε λίγο διάστημα θα ολοκληρώσει και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: «Σε λίγους μήνες όμως, η συγκίνηση θα είναι υπέρτατη, διότι ολοκληρώνω και τη Διδακτορική μου διατριβή στη Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών από την Κλιματική Κρίση από το Γεωλογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια μεγάλη ερευνητική προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2022. Κι όμως, ξέρω πολύ καλά, πως αν έχω υγεία, το παζλ των γνώσεων δεν θα τελειώσει ποτέ. Γιατί η γνώση δεν γνωρίζει όρια, δεν γνωρίζει ηλικία και δεν σταματά να μας εμπνέει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πόσα κέρδη κάνει η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, μία ώριμη παραχώρηση με υψηλή αποδοτικότητα
- Νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο των «Σιδηροδρόμων Ελλάδος» (πρώην ΟΣΕ)
- Δύο νεκροί και εννέα τραυματίες από τις φωτιές στη Σαλαμίνα
- Έκρηξη στο εργοστάσιο της ALUMAN στα Οινόφυτα, δύο εργαζόμενοι τραυματίες
- Άνδρος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Κάτω Απρόβατο
- Δύο ενεργά μέτωπα στη Σαλαμίνα, μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Περιστέρια και Αίας κλαμπ
- Φωτιά σε δασική έκταση στα Περιστέρια Σαλαμίνας
- Συναγερμός από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








