Οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια της Γραμμής 1 και οι οδηγίες για τη μετακίνηση των φιλάθλων
Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε έκτακτες ρυθμίσεις στην λειτουργεία της Γραμμής 1 του Μετρό ενόψει της διεξαγωγής του Final Four της Euroleague που θα λάβει χώρα στο «T-Center».
Σύμφωνα με ενημέρωση της αρμόδιας αρχής σήμερα (22/5) ο σταθμός Θησείο από τις 13:00 και ο σταθμός Φάληρο από τις 14:00 θα λειτουργούν αποκλειστικά για την μεταφορά των φιλάθλων στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν ειδικά δρομολόγια συρμών, τα οποία δεν θα κάνουν στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
Παράλληλα, οι υπόλοιποι συρμοί της Γραμμής 1 θα διέρχονται από τις στάσεις Θησείο και Μοναστηράκι χωρίς να σταματούν για να επιβιβάζουν κόσμο, με την κανονική τους λειτουργεία να αναμένετε α επανέλθει με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των φιλάθλων στην στάση Ειρίνη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ:
Σας ενημερώνουμε, ότι σήμερα Παρασκευή 22/05, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. και στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τη διεξαγωγή του EuroLeague Final Four, ο σταθμός Θησείο από τις 13:00 και ο σταθμός Φάληρο από τις 14:00 θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων προς τον σταθμό Ειρήνη με ειδικά δρομολόγια συρμών, που δεν θα πραγματοποιούν στάση στους ενδιάμεσους σταθμούς.
Οι υπόλοιποι συρμοί της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) θα διέρχονται κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα από τους σταθμούς Θησείο και Φάληρο χωρίς να πραγματοποιούν στάση για το επιβατικό κοινό. Οι 2 σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι για το επιβατικό κοινό μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς των φιλάθλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάρος: Προσφυγή στα δικαστήρια για ανέγερση ξενοδοχείου στο «Πίσω Λιβάδι»
- Vitex (Αφοί Γιαννίδη): Ρεκόρ πωλήσεων αλλά οι επισφάλειες μείωσαν τα κέρδη
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








