Η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει για το 2023, 38 θέσεις πρακτικής άσκησης για το πιο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Internship της Ελληνικής αγοράς, το i–work@nbg. Το Πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών της τελευταίας τριετίας να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας 6+6 μηνών καθώς και τη δυνατότητα να ενταχθούν, με την ολοκλήρωσή της, στην ομάδα της Εθνικής μας Τράπεζας.
_x000D_
Μέσω του Προγράμματος i-work@nbg οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματική τεχνογνωσία σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας που σχετίζονται με το αντικείμενο σπουδών τους, αναλαμβάνοντας από την πρώτη μέρα ουσιαστικά καθήκοντα δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες. Παράλληλα συμμετέχουν σε πλήθος ατομικών και ομαδικών αναπτυξιακών δράσεων με σκοπό να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.
_x000D_
Η υλοποίηση στοχευμένων και δομημένων Προγραμμάτων Internship εντάσσεται στη στρατηγική της Τράπεζας για παροχή ευκαιριών απασχόλησης και ανάπτυξης σε νέους ανθρώπους, επιβράβευση της αριστείας με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια και αποτελεσματική σύνδεση της αγοράς εργασίας με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
_x000D_
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Internship i-work@nbg ξεκίνησε στις 07.06.2023 και ολοκληρώνεται στις 21.06.2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, τις θέσεις πρακτικής άσκησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία επιλογής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Τράπεζας, Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «i-work@nbg» | Εθνική Τράπεζα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ομάν: Ανοίγει δυο προσωρινές θαλάσσιες οδούς στο Ορμούζ, χωρίς διόδια
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Naftogaz
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα και βαριές απώλειες 18,6% για Rheinmetall
- Άρειος Πάγος: Ορίστηκαν νέοι εντεταλμένοι ευρωεισαγγελείς έπειτα από αίτημα Φλωρίδη
- Αποστάσεις Μαρινάκη από Αβραμόπουλο: «Φαίνονται πειστικές οι απαντήσεις του…»
- ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε. - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ 24.06.2026
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








