Αυτή θα είναι η 16η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ελλάδα να έχει μόλις τρεις νίκες
Μετά το ιδανικό ξεκίνημα, συντρίβοντας τη Λευκορωσία τρεις μέρες πριν, η Ελλάδα φιλοξενεί απόψε (08/09) στις 21:45 τη Δανία, ψάχνοντας το 2/2, που θα την εδραιώσει στην κορυφή του 3ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και θα της δώσει από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης για το τουρνουά που θα γίνει σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.
Η Εθνική μας θέλει να εκμεταλλευτεί το γεμάτο Καραϊσκάκη αλλά και την ώθηση που πήρε από το επιβλητικό 5-1 της πρεμιέρας, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να προέρχονται από το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Σκωτία.
Αυτή θα είναι η 16η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ελλάδα να έχει μόλις τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Δανοί έχουν να περάσουν νικηφόρα από τη χώρα μας από το 1983, μετρώντας έκτοτε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα επί ελληνικού εδάφους.
Οι πιθανές ενδεκάδες
Ελλάδα (Ι. Γιοβάνοβιτς): Τζολάκης – Βαγιαννίδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Ζαφείρης – Καρέτσας, Μπακασέτας, Τζόλης – Παυλίδης.
Δανία (Μπρ. Ρίμερ): Σμάιχελ, Ρ. Κρίστενσεν, Άντερσεν, Α. Κρίστενσεν, Ντρέγερ, Χιούλμαντ, Χόιμπιεργκ, Μέλε, Ντάμσγκααρντ, Μπίερετ, Ντόλμπεργκ
Διαιτητής: Ρούμσας (Λιθουανία)
Βοηθοί: Ράντιους, Σουζιεντέλις (Λιθουανία)
4ος: Βαλικόνις (Λιθουανία)
VAR: Σαν (Ελβετία), Σιμένας (Λιθουανία).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CPI: Επιστροφή στην κερδοφορία με EBITDA 869.000 ευρώ και αύξηση εσόδων 3%
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- NYT: Στόχος κινεζικής κατασκοπείας ο CEO της Nvidia Τζένσεν Χουάνγκ – Ο Τραμπ γνώριζε αλλά δεν αντέδρασε
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - CPI: Επιστροφή στην Κερδοφορία και Θετικές Προοπτικές
- Eurobank: Αυξημένα στα 1,21 δισ. ευρώ τα κέρδη στο 9μηνο – Ισχυρή δυναμική σε δάνεια, καταθέσεις και μέρισμα
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - Οικονομική έκθεση ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Next by NBG: Ο κόσμος των επενδύσεων έρχεται στο κινητό σου με μόλις 1 ευρώ
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2027
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








