Η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας
Οι πρώτες πληροφορίες για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό αναφέρουν πως εκτός κυβέρνησης τίθεται ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.
Στην Κυβέρνηση επανέρχεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης. Εκτός υπουργείου Ανάπτυξης και ο υφυπουργός Μάξιμος Σενετάκης, η παρουσία και το έργο του οποίου ήταν σχεδόν ανύπαρκτα.
Επίσης επανέρχεται ο Κώστας Τσιάρας στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με υφυπουργό τον Χρήστο Κέλλα.
Η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου με υφυπουργό τον Κώστα Καραγκούνη. Ο Κώσμπαίνει στην Κυβέρνηση παρά το ότι είχε καταψηφίσει τον νόμο για τα ομόφυλα ξευγάρια.
Υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Θόδωρος Λιβάνιος, σήμερα αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης. Η κυρία Χαραλαμπογιάννη παραμένει.
Εκτός κυβέρνησης τίθεται και ο Δημήτρης Καιρίδης. Στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολτικής στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη θα τοποθετηθεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Γκιουλέκας.
Ως προς το Μέγαρο Μαξίμου, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα τοποθετηθεί ο Γιώργος Μυλωνάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Stellantis: Μεταφέρει την παραγωγή του Jeep Compass στις ΗΠΑ και ο Καναδάς απειλεί με νομικά μέτρα
- Τραμπ: «Μιλάω με Πούτιν, τώρα»
- ΔΕΗ: Έκλεισε το βιβλίο για το «πράσινο» ομόλογο – Στο 4,25% το επιτόκιο
- Πράσινο φως για τεχνητό υποβρύχιο αξιοθέατο στον Δήμο Αγίου Βασιλείου
- THEON στην AUSA 2025: Επιταχύνει την επέκτασή της στις ΗΠΑ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ολοκλήρωσαν με κέρδη – Βουτιά 9,3% από Nestle
- Μαζική αγωγή από 3.000 Βρετανούς κατά της Johnson & Johnson για το παιδικό ταλκ
- Reuters: Το Κατάρ απειλεί την ΕΕ με διακοπή τροφοδοσίας LNG
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις