Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,07% στις 19.293 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να αξιολογούν τις πιθανές επιπτώσεις των σχεδίων του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για αύξηση των δασμών.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,07% στις 19.293 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κινείται σταθεροποιητικά στις 8.256 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC κινείται πτωτικά κατά 0,73% από τις 7.145 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,49% στις 33.075 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,35% χαμηλότερα στις 11.573 μονάδες.
Ο Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι μία από τις πρώτες του κινήσεις στην προεδρία θα είναι να επιβάλει πρόσθετο δασμό 10% σε όλα τα κινεζικά προϊόντα που εισέρχονται στις ΗΠΑ ενώ απείλησε με δασμό 25% στα προϊόντα από το Μεξικό και τον Καναδά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Μπεκίρης: Στην έξοδο από το Μαξίμου μετά τον σάλο για το πτυχίο και τον «εθελοντικό» διορισμό του
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - CREDIABANK Α.Τ.Ε. 27 – 10 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 27 – 10 – 2026
- Lamda Development: Εκτός ηγεσίας ο Οδυσσέας Αθανασίου – Αλλαγή CEO με αναπάντητα ερωτήματα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








