Επιχειρήσεις

Revolut: Ετοιμάζει γραφείο στην Αθήνα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Financialreport.gr

Στην παρούσα φάση η Revolut δραστηριοποιείται σε 30 ευρωπαϊκές χώρες και τώρα προχωρά βαθύτερα στην παροχή ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών

Το πρώτο της υποκατάστημα στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου, συγκεκριμένα στην Αθήνα ετοιμάζει η εταιρεία ψηφιακών πληρωμών Revolut μέχρι το τέλος της χρονιάς, στοχεύοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, σε 2 εκατ. χρήστες στη χώρα μας μέχρι το τέλος του 2026.

Κατά όσα αναφέρουν πηγές από την εταιρεία, πρόκειται για ένα σημείο δραστηριότητας, το οποίο έρχεται να προστεθεί στον σχεδιασμό για μια γενικότερη Ευρωπαϊκή επέκταση. Kάποιους μήνες πριν, εξάλλου, η εταιρεία είχε αναρτήσει αγγελίες στις οποίες ζητούσε υπαλλήλους, ωστόσο, ακόμα, δεν υπήρχε καθαρή εικόνα για το πώς θα διαμορφώνονταν η παρουσία της στην Ελλάδα.

Στην παρούσα φάση η Revolut δραστηριοποιείται σε 30 ευρωπαϊκές χώρες και τώρα προχωρά βαθύτερα στην παροχή ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών.

Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια ενίσχυσης του δικτύου της παγκοσμίως, καθώς ο στόχος είναι να επεκταθεί σε 30 νέες αγορές έως το 2030. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω επενδύσεων που θα ξεπεράσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 1,3 δις δολάρια για να φτάσει τα 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Πάντως, σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, ήδη, έχει επεκτείνει αρκετά το χαρτοφυλάκιό της, προσφέροντας ακόμα και στεγαστικά δάνεια, όπως στη Λιθουανία και τη Γαλλία, ενώ εξετάζει αυτή τη δραστηριότητα και στην Ελλάδα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu