Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία της Salesforce από τότε που εξαγόρασε την Slack για 27,7 δισ. δολάρια το 2021
Στην εξαγορά της εταιρείας παροχής λύσεων διαχείρισης και προστασίας δεδομένων Own Company προχώρησε η Salesforce, σε ένα deal ύψους 1,9 δισ. δολαρίων σε μετρητά.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία της Salesforce από τότε που εξαγόρασε την Slack για 27,7 δισ. δολάρια το 2021, όπως αναφέρει το TechCrunch.
«Η εξαγορά υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ασφαλείς, ολοκληρωμένες λύσεις που προστατεύουν τα πιο πολύτιμα δεδομένα των πελατών μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Salesforce, Steve Fisher. «Η ασφάλεια των δεδομένων δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμη και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και τα προϊόντα της Own θα ενισχύσουν την ικανότητά μας να προσφέρουμε ισχυρές λύσεις προστασίας και διαχείρισης δεδομένων στους πελάτες μας», πρόσθεσε.
Η Own Company, που ξεκίνησε το 2015 ως OwnBackup (η εταιρεία μετονομάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο), παρέχει μια σειρά εργαλείων και υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Ariel Berkman, Daniel Gershuni και Eran Cohen, η Own κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές όπως οι Tiger Global, BlackRock, Insight Partners, Vertex Ventures και η Salesforce Ventures της Salesforce πριν από τη σημερινή εξαγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ένταση μεταξύ Σέρβων και Αλβανών για τη γέφυρα του Ιμπάρ
- Δεύτερη σερί εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές
- Ευρωζώνη: Η μεταποίηση ανεβάζει στροφές, σε υψηλό 9 μηνών η επιχειρηματική δραστηριότητα
- Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση δύο οδών στη Μεταμόρφωση
- Ανατιμήσεις σε όλα τα πακέτα YouTube Premium στην Ελλάδα
- Η βιομηχανία ανέβασε ταχύτητα στη Γερμανία τον Ιούλιο – Ο καλύτερος μήνας από το 2022
- Ραντεβού με την κορυφή για Πετρούνια και Τεντόγλου
- Σεισμός στο ιταλικό banking με διπλό χτύπημα 34 δισ. ευρώ από τη Monte Paschi
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








