Η έκδοση του ομολόγου θα ολοκληρωθεί περί την 26η Ιουλίου 2024 και υπόκειται στους συνήθεις όρους κλεισίματος
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos, ανακοινώνει ότι η θυγατρική του, Sani/Ikos Financial Holdings 1 S.à r.l., προχώρησε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην έκδοση ομολόγου, ύψους 350 εκατ. ευρώ, με λήξη το 2030 και ετήσιο επιτόκιο 7,250%, το οποίο θα εκδοθεί στο 100% της ονομαστικής του αξίας.
H έκδοση του ομολόγου υπερκαλύφθηκε κατά τρεις φορές από κορυφαίους εγχώριους και ξένους θεσμικούς επενδυτές, γεγονός που αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών στις αναπτυξιακές προοπτικές του Ομίλου Sani/Ikos.
Η έκδοση του ομολόγου θα ολοκληρωθεί περί την 26η Ιουλίου 2024 και υπόκειται στους συνήθεις όρους κλεισίματος. Τα έσοδα από την έκδοση του ομολόγου θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη αποπληρωμή των υφιστάμενων ομολόγων του Ομίλου με λήξη το 2026, για την κάλυψη εξόδων και δαπανών συναλλαγής και γενικούς εταιρικούς σκοπούς.
Την έκδοση των ομολόγων ανέλαβαν η Morgan Stanley & Co. International plc και η Deutsche Bank Aktiengesellschaft ως βασικοί ανάδοχοι, σε συνεργασία με την Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς, την Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα ως Co-Managers.
Ο Όμιλος Sani/Ikos λειτουργεί 12 ιδιόκτητα πολυτελή θέρετρα στην Χαλκιδική, την Κέρκυρα και την Κω στην Ελλάδα, καθώς και στην Ανδαλουσία και την Μαγιόρκα στην Ισπανία, ενώ τρία ακόμη ξενοδοχειακά συγκροτήματα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Γνωστοποίηση σημαντικών αλλαγών στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








