Βρίσκεται στην Piazza Sant’ Eustachio, ανάμεσα στην Piazza Navona και το Πάνθεον, στην καρδιά της ιστορικής Ρώμης
Αν υπάρχει ένα μέρος, που θα πρέπει κάποιος να επισκεφθεί στη Ρώμη για να πιει τον πρωινό καφέ του, αυτό είναι το Sant’Eustachio il Caffè.
Βρίσκεται στην Piazza Sant’Eustachio, ανάμεσα στην Piazza Navona και το Πάνθεον, στην καρδιά της ιστορικής Ρώμης.

Άνοιξε το 1938, εκείνη την εποχή φαινόταν εξαιρετικά μοντέρνο, χάρη στη νέα, καινοτόμο επίπλωσή του και από τότε σερβίρει καθημερινά espresso, καπουτσίνο, latte macchiato στους πολιτικούς, τους σταρ, τους λόγιους της Ρώμης, αλλά και σε αμέτρητους φίλους του καλού καφέ.
Τα νόστιμα ροφήματα καφέ, το αξέχαστο κίτρινο και η όμορφη σήμανση κάνουν τους Ρωμαίους και τους επισκέπτες να επιστρέφουν εκεί όλη μέρα και αργά το βράδυ.
Οι ιδιοκτήτες Raimondo και Roberto Ricci διατηρούν την παράδοση, με τον πρωτότυπο σχεδιασμό του καφέ και τη φιλοσοφία φιλοξενίας τους, που φτάνει μέχρι και τη ζάχαρη.
Το χαρμάνι που χρησιμοποιούν είναι ένα μείγμα βιολογικών και κόκκων καφέ δίκαιου εμπορίου, 100% Arabica, τους οποίους εισάγουν απευθείας από μικρούς συνεταιρισμούς στη Νότια Αμερική.
Ο William Grimes, των New York Times, συμβούλευσε όσους στις ΗΠΑ αναζητούσαν τον τέλειο espresso: «…Όταν η ανάγκη για έναν πραγματικό espresso γίνεται ακατανίκητη, αγοράστε ένα εισιτήριο για τη Ρώμη, πείτε στον οδηγό ταξί να κατευθυνθεί κατευθείαν στο Sant’Eustachio cafe. Ο espresso θα είναι τέλειος. Λίγο ακριβός, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ σε ρόλο προστάτη του Πούτιν: Ζητά από Ζελένσκι να σταματήσει τα πλήγματα στα διυλιστήρια
- Ρωσικό drone έπληξε τρένο μετά τη διέλευση Μπόρις Τζόνσον και Ευρωπαίων αξιωματούχων
- Πώς ένα σπάνιο πουλί δημιούργησε ένα νέο μοντέλο τουρισμού στον Ισημερινό
- Το οικονομικό «θαύμα» της Σελίν Ντιόν: Πώς οι συναυλίες της γίνονται «χρυσωρυχείο» για το Παρίσι
- Η «παγίδα» του ChatGPT σε δικηγόρο: «Εφηύρε» μάρτυρες σε υπόθεση δολοφονίας
- Συναγερμός για τον Μπόρις Τζόνσον: Ρωσικό drone έπληξε τρένο πίσω του
- Μετά τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Τραμπ θα ασχοληθεί (και) με την Σκωτία
- Παπανδρέου σε Μητσοτάκη: Ο κύκλος της χρεοκοπίας άνοιξε με ευθύνη της ΝΔ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








