Είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Executive MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν σχετικής πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά την από 13.05.2024 συνεδρίασή του, όρισε την Ζαφειρία Παπαβασιλοπούλου ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου σε αντικατάσταση του κυρίου Γιώργου Καρατζά.
Η κα Παπαβασιλοπούλου ανέλαβε καθήκοντα την 23.05.2024.
Η κα Παπαβασιλοπούλου πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των σχετικών διατάξεων του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει κάποια από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε Εταιρεία του Ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για να αναλάβει την ως άνω θέση.
Ειδικότερα, η κα Παπαβασιλοπούλου είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Executive MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με πολυετή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο εταιρειών του κλάδου των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων.
Τα τελευταία εννέα χρόνια εργαζόταν στο Internal Control Department στην Coca-Cola HBC, τα τελευταία τέσσερα εκ των οποίων κατείχε τη θέση του Internal Control Processes Manager. Επίσης, κατέχει τη διεθνή πιστοποίηση Certified Internal Controls Auditor (CICA) από το Institute from Internal Controls.
Η Εταιρεία ενημερώνει επιπρόσθετα ότι ο κ. Γιώργος Καρατζάς αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων με ημερομηνία έναρξης καθηκόντων την 23.05.2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζέιμι Ντίμον: «Δεν θα αγόραζα σήμερα ούτε μετοχές ούτε μακροπρόθεσμα ομόλογα»
- Ακίνητα στη Θεσσαλονίκη: Λιγότερη νέα προσφορά, αυξημένη κατά 15% η ενεργή ζήτηση το α΄τετράμηνο
- Απορρίφθηκε η αγωγή Δημητριάδη κατά Κουκάκη για αναρτήσεις και συνεντεύξεις σχετικά με τις υποκλοπές
- Καζακστάν: Σταματά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω Μαύρης Θάλασσας – Alert στις αγορές
- Πόλεμος δισεκατομμυρίων για τα φάρμακα αδυνατίσματος: Η Novo Nordisk καταγγέλλει την Eli Lilly
- ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς 2026-2027
- Σαρωτικά μπλόκα και βαριές καμπάνες για τα ηλεκτρικά πατίνια στην Αθήνα (Βίντεο)
- FT: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέο μπαράζ δασμών καθώς λήγουν οι προσωρινοί δασμοί 10%
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








