Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, μετά από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕ.
_x000D_
Βάσει του τροποποιημένου καταστατικού, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΕΠΕ προβλέπονται πλέον δύο θέσεις Αντιπροέδρων.
_x000D_
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 31/01/2023, με τη σύνθεση να διαμορφώνεται ως εξής:
_x000D_
Πρόεδρος: Γιάννης Αληγιζάκης (ΕΛΙΝΟΙΛ ΑΕ)
_x000D_
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κονταξής (AVINOIL AE)
_x000D_
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τζιόλας (ΕΚΟ ΑΒΕΕ)
_x000D_
Γραμματέας: Γιάννης Θεοτοκάς (REVOIL AE)
_x000D_
Μέλη, οι Εταιρίες: ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ, LPC AE
_x000D_
Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Γιάννης Αληγιζάκης ανέφερε με αφορμή την συγκρότηση του νέου Δ.Σ.:
_x000D_
«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους. Η νέα θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΕΠΕ ξεκινά σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, η ασφαλής ενεργειακή μετάβαση, ο νέος κλιματικός νόμος, οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την Πολιτεία και τις επιχειρήσεις για την υλοποίηση του προγράμματος Fit for 55, αλλά και το ενεργειακό κόστος, αποτελούν μερικά από τα σημαντικότερα ζητήματα, στα οποία καλούμαστε να απαντήσουμε, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Μέσα από τον συνεχή διάλογο, τις τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία με την Πολιτεία, τις επιχειρήσεις και -φυσικά- την ίδια την κοινωνία. Αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον σύγχρονο ρόλο μας».
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk: Σάρωσε η δημόσια προσφορά με υπερκάλυψη 6 φορές και τιμή διάθεσης 24,50 ευρώ η μετοχή
- Star Bulk Carriers Corp. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Οδυσσέας Ζώρας: Συμμετείχε στο νόμο για τα μη κρατικά ΑΕΙ, έγινε πρύτανης στο Keele Greece και τώρα καταγγέλλει «παλινωδίες» της Πολιτείας
- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικό Μετρό, Χρήστος Καραδήμας 14 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων
- ΗΠΑ: Στο τραπέζι ο Νόμος Αμυντικής Παραγωγής για αύξηση της διύλισης πετρελαίου
- Ευρωαγορές: Ράλι ανακούφισης, όχι αλλαγή τάσης
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ το ιατρείο στο Κολωνάκι μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Σχολικά λεωφορεία στο «μικροσκόπιο» της Τροχαίας – 457 παραβάσεις σε 2.263 ελέγχους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








