Επιχειρήσεις

Sinsay: Νέο κατάστημα στο Smart Park και αντεπίθεση μέσω διαδικτύου

Στις 26 Απριλίου θα ανοίξει το δεύτερο κατάστημα της πολωνικής αλυσίδας στον Πειραιά

Εξακολουθεί την επέκτασή της ανά την Ελλάδα και ιδίως στην Αττική η πολωνική αλυσίδα ένδυσης και αξεσουάρ Sinsay, ανοίγοντας μέσα στον Απρίλιο δύο καταστήματα: Το ένα στον Πειραιά, εντός εμπορικού κέντρου, στις 19 του μήνα και το δεύτερο εντός του Smart Park στα Μεσόγεια στις 26 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι η Sinsay διαθέτει, ήδη, κατάστημα στον Πειραιά, στο λιμάνι.

Είχαν προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες εγκαίνια σε καταστήματα στη Θεσσαλονίκη στα Ιωάννινα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο, στο οποίο φημολογείται ότι θα υπάρξει σύντομα και δεύτερο κατάστημα. Μάλιστα, πριν το καλοκαίρι, αναμένεται να υπάρξει και νέο κατάστημα, αυτή τη φορά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα καταστήματα της Sinsay θα έχουν έκταση περίπου 1.200τμ το κάθε ένα προσφέροντας ένα φάσμα προϊόντων από τις κατηγορίες ένδυσης, διακόσμησης εσωτερικού χώρου σπιτιού και σειρές καλλυντικών και αξεσουάρ κατοικίδιων.

Σημειώνεται ότι σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Πάτρα η εταιρεία συνεργάζεται με την Trade Estates, εταιρεία του ομίλου Fourlis, με τον CEO της εταιρείας Δημήτρη Παπούλη, να τονίζει ότι αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συμπράξεις στο μέλλον. «Μετά το ξεκίνημα της Sinsay στο Florida 1 στη Θεσσαλονίκη και στο Top Parks Ιωαννίνων και την μεγάλη αποδοχή από όλες τις ηλικίες και τα προφίλ πελατών, η διεύρυνση της συνεργασίας μας στο Smart Park, στο Top Parks Πειραιώς και σύντομα στο Top Parks Πάτρας είναι φυσιολογική εξέλιξη της ιδιαίτερα πετυχημένης συνεργασίας μας» είχε αναφέρει πρόσφατα ο κ. Παπούλης.

Παράλληλη στήριξη και μέσω e-shop

Η θυγατρική της πολωνικής LPP επιχειρεί στη χώρα μας από τον Μάιο του 2022, μέσω e-shop. Το πρώτο φυσικό σημείο πώλησης άνοιξε στο Ηράκλειο Κρήτης, λίγους μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2023.

Σε συνέντευξή του, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Przemysław Lutkiewicz είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι σταδιακά η LPP αναμένεται να ακολουθήσει και στην Ελλάδα το σύστημα που έχει και στις άλλες χώρες, δηλαδή παρουσία και σε μικρές πόλεις και όχι μόνο στις πέντε μεγάλες πόλεις της χώρας Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα, στις οποίες ήδη βρίσκεται.

«Αυτή η στρατηγική απόφαση για την ανάπτυξη στην Ελλάδα σχετίζεται με την επέκτασή μας στις αγορές της Νότιας Ευρώπης. Τον Μάιο του 2022 ανοίξαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα Sinsay στην χώρα και οι πρώτοι δείκτες απόδοσης πωλήσεων μας δείχνουν ήδη ότι αυτή ήταν μια αποτελεσματική απόφαση, καθώς καταφέραμε να έχουμε έσοδα, ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ το μήνα».

Σε αυτό το πλαίσιο, ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου, καθώς προσφέρει δωρεάν τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα από 35 ευρώ και πάνω, ενώ έχει εντάξει και προγράμματα για ευκολίες στις ηλεκτρονικές πληρωμές όπως η Klarna.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu