Στις 13 Μαΐου 2022, η εταιρεία DEUTSCHE TELEKOM AG (DT), με έδρα τη Βόννη της Γερμανίας, γνωστοποίησε στην ΟΤΕ Α.Ε. ότι την ίδια μέρα, το ποσοστό της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε. ανήλθε σε 50,00%.
_x000D_
Οι αγορές ιδίων μετοχών του ΟΤΕ στο πλαίσιο του Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της συμμετοχής της DT στον ΟΤΕ στο 50,00%, δεδομένου ότι τα δικαιώματα ψήφου που συνδέονται με τις ίδιες μετοχές σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία έχουν ανασταλεί.
_x000D_
Τα συνολικά δικαιώματα ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε., εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου που έχουν ανασταλεί, ανέρχονται σε 441,109,999. Σύμφωνα με τη σχετική γνωστοποίηση της DT, ο αριθμός των μετοχών μετά των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η DT ανέρχεται σε 220.567.676, ήτοι ποσοστό 50,00% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μουντιάλ 2026: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι των «8»
- Συνεχίζονται οι μαζικές διαδηλώσεις στην Αλβανία κατά του σχεδίου Κούσνερ, Τραμπ
- Πύρινος εφιάλτης στο Ωραιόκαστρο: Eργοστάσια στις φλόγες, μάχη με τοξικό καπνό και αναζωπυρώσεις
- Το τριήμερο του πρωθυπουργού, που τα είχε όλα… εκτός από τις σωστές προτεραιότητες
- Με πέναλτι του Εμπαπέ η Γαλλία νίκησε τη σκληρή Παραγουάη
- Μεγάλη φωτιά στο Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη, μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων
- Ουναΐ on fire: Το Μαρόκο διέλυσε τον Καναδά και έκλεισε θέση στα προημιτελικά
- Επανεκλογή Βάιντελ και Χρουπάλα στην ηγεσία του AfD
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








