Με ένα μίνι ράλι την τελευταία ώρα της συνεδρίασης, τελικά το χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε πάνω από τις 840 μονάδες και με ισχυρά κέρδη.
Σήμερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,42% στις 843,42 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ 825,30 μονάδων (-0,76%) και 843,42 μονάδες (+1,42%). Ο τζίρος ανήλθε στα 66,1 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 29,2 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 49 χιλ. τεμάχια.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με κέρδη 1,58%, στις 2.074,03 μονάδες, ενώ στο +1,03% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.347,75 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με άνοδο 4,44% στις 731,88 μονάδες, ενώ ενδοσυνεδριακά έφτασε έως και το -2,13%.
Στο ταμπλό τώρα, η Eurobank ανέκαμψε από το ενδοσυνεδριακό -2,60% και έκλεισε με κέρδη 4,71%, με τη ΔΕΗ, την Alpha Bank, την Εθνική και την Jumbo να ακολουθούν με κέρδη επίσης άνω του 4%. Πειραιώς ακολούθησε με άνοδο 3,91%, η Τέρνα Ενεργειακή ενισχύθηκε κατά 3,78%, ενώ Ελληνικά Πετρέλαια και Σαράντης σημείωσαν άνοδο 2,97% και 2,11% αντίστοιχα.
Άνω του 1% ήταν η άνοδος σε Μυτιληναίο, Cenergy και ΟΠΑΠ, ενώ ήπια ανοδικά έκλεισαν οι Βιοχαλκο, ΕΧΑΕ, ΓΕΚ Τέρνα, ΟΤΕ και Φουρλής. Στον αντίποδα, ήπια πτωτικά ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι Coca Cola, Titan, Motor Oil, Ελλάκτωρ και ΑΔΜΗΕ, ενώ άνω του 1% ήταν η πτώση σε ΟΛΠ, Aegean και Λάμδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- PHOENIX VEGA MEZZ PLC - Εξέλιξη θεμελιωδών οικονομικών μεγεθών της Phoenix Vega Mezz PLC για το 1ο εξάμηνο 2026
- PHOENIX VEGA MEZZ PLC - Οικονομική κατάσταση PHOENIX VEGA MEZZ PLC (2026,Εξαμηνιαία,Μητρική)
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- ΓΣΕΒΕΕ: Ένταξη όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών των μικρών επιχειρήσεων στις 120 δόσεις
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Δυναμικό φινάλε Σεπτεμβρίου με άνοδο 1,05% – Στο +29,12% το εννεάμηνο
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- SPACE HELLAS Α.Ε. - Δελτίο Τύπου Space Hellas Οικονομικά Αποτελέσματα Α εξαμήνου 2026
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








