Pαρατείνεται έως τις 30-06-2027, η ισχύς προηγούμενης απόφασης ένταξης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κοζάνης
Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, και στο πλαίσιο αντίστοιχων παρεμβάσεων ανά την επικράτεια, εντάσσονται για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» τα έργα:
• Ανοικτό κέντρο Εμπορίου Διδυμοτείχου, με δημόσια δαπάνη 1.801.350,05€ και δικαιούχους τον Δήμο Διδυμοτείχου και τον Σύλλογο, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Διδυμοτείχου και Περιφέρειας.
• Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λάρισας, με δημόσια δαπάνη 1.545.436,86€ και δικαιούχους τον Δήμο Λαρισαίων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.
Παράλληλα, παρατείνεται έως τις 30-06-2027, η ισχύς προηγούμενης απόφασης ένταξης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κοζάνης, με δημόσια δαπάνη 1.714.807,37€ και δικαιούχους τον Δήμο Κοζάνης και τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Τα έργα στοχεύουν στην οργανωμένη και συστηματική ανάδειξη και προβολή των εμπορικών κέντρων των δήμων, με συντονισμένες ενέργειες διαμόρφωσης και αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων έξυπνης πόλης-βιώσιμης κινητικότητας, καθώς και την δημιουργία ενιαίας ταυτότητας των επιχειρήσεων που λειτουργούν σε αυτά, προκειμένου να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και η ευρύτερη οικονομική δραστηριότητα στις αναφερόμενες περιοχές.
Τα έργα που εγκρίνονται, χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνική συμμετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός στις Βρυξέλλες για νέα ρωσικά σαμποτάζ στην Ευρώπη
- Αντίρροπες δυνάμεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος με τράπεζες και ΕΧΑΕ και πιέσεις λόγω Allwyn και άλλων blue chips
- Θετικό πρόσημο στις ευρωαγορές στο ξεκίνημα της συνεδρίασης
- Σε Βασιλεία και Φρανκφούρτη ο Πιερρακάκης για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα
- Alpha Bank: Στη Fortress χαρτοφυλάκιο κόκκινων δανείων 200 εκατ. ευρώ
- Ενίσχυση 8,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του ΕΣΥ
- A.S. ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΜ. ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά μετοχών Bally’s Intralot από την Deutsche Bank
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








