Διεθνή

Συναγερμός στο Κατάρ μετά από σφοδρή έκρηξη σε μονάδα φυσικού αερίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Δεκαοκτώ άνθρωποι αγνοούνται και πενήντα τέσσερις έχουν τραυματιστεί στα συντρίμμια των εγκαταστάσεων

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι τραυματίστηκαν και άλλοι 18 εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την έκρηξη που σημειώθηκε την Κυριακή στη βιομηχανική ζώνη Ρας Λαφάν, στο Κατάρ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών του εμιράτου.

Σε ανακοίνωσή του μέσω της πλατφόρμας X, το υπουργείο ανέφερε ότι οι τραυματίες προέρχονται από το εργοστάσιο όπου εκδηλώθηκε το περιστατικό, ενώ οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των 18 αγνοουμένων.

Νωρίτερα, το υπουργείο είχε αποδώσει την έκρηξη σε «τεχνική βλάβη», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu