Δύο τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Στο Βερολίνο, η αστυνομικές αρχές συνέλαβαν άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στο πλήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 31/12 σε συνοικία του Βερολίνου, όπου ένας άνδρας άρχισε να επιτίθεται με μαχαίρι και να τραυματίζει περαστικούς.
Κατά την εφημερίδα Bild, οι πολίτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δράστη, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.
Δύο τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ο συνολικός αριθμός των τραυματιών δεν έχει διευκρινιστεί από τις αρχές.
Η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο δράστης πάσχει από ψυχική νόσο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Ισπανία ξέσπασε στη Σαουδική Αραβία
- Νέες απειλές Τραμπ σκιάζουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ελβετία
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Αμπέλα στη Σύρο
- Οριστικοποίηση κόστους επένδυσης 6,98 εκατ. ευρώ της ΑΤΛΑΣ ΤΕΪΠΣ
- Ο Βασιλιάς επέστρεψε: Ο Ομπράντοβιτς ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού
- Φωτιά στη Σύρο και μήνυμα εγκατάλειψης της περιοχής Τρία Λαγκώνια
- Observer: Προς παραίτηση ο Στάρμερ τη Δευτέρα
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει (όπως και η e-Katanalotis, που έφυγε νύχτα)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








