Επιχειρήσεις

Συνεργασία ΣΤΑ.ΣΥ – Ανοιχτού Πανεπιστημίου για καινοτόμα προγράμματα και έρευνα

Προβλέπεται και η παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους εργαζομένους της ΣΤΑ.ΣΥ μέσω του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης

Μνημόνιο συνεργασίας, για την ανάπτυξη συνδυασμένων δράσεων σε επίπεδο εκπαίδευσης, έρευνας και καινοτόμων προγραμμάτων υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ Αθανάσιο Κοτταρά και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας σειράς κοινών πρωτοβουλιών και συνεργειών.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων προβλέπεται η παροχή εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών προγραμμάτων στους εργαζομένους της ΣΤΑ.ΣΥ μέσω του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Ε.Α.Π., η συνεργασία σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και η ανάπτυξη δράσεων για την υλοποίηση αστικών παρεμβάσεων και ανάπλασης δημόσιων χώρων.

Παράλληλα, η συνεργασία θα διευρυνθεί και στον τομέα της έρευνας μέσω συνεργειών των ερευνητικών ομάδων του Ε.Α.Π. και της ΣΤΑ.ΣΥ και θα ενισχυθεί με τις αμοιβαίες επισκέψεις μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και των Σταθερών Συγκοινωνιών. Συμφωνήθηκε τέλος, η ΣΤΑ.ΣΥ να αποτελέσει εργασιακό χώρο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του Ε.Α.Π.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ε.Α.Π. έρχεται να διευρύνει το δίκτυο συνεργειών – συμμαχιών, που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα η ΣΤΑ.ΣΥ, με απώτερο πάντα στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και μετεκπαίδευση των εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τον επιβάτη υπηρεσιών.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu