Κατέθεσε 32 υπογραφές
Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, δηλώνοντας στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος ότι έχει συγκεντρώσει και κατέθεσε 32 υπογραφές (σ.σ απαιτούνται τουλάχιστον 30).
Ανέφερε ότι είναι συγκινημένος που μίλησε για πρώτη φορά στην ΚΕ και τόνισε ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του, ότι «το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη».
«Να πούμε ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε η υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά, ότι θα ξαναδιεκδικήσουμε για τον κόσμο την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου -που κάθισε λίγο απ’ έξω με τα δίκια της και δεν προσήλθε στην κάλπη για να ψηφίσει- ότι είμαστε εδώ, έχουμε πάρει όσα μαθήματα μας αναλογούσαν να πάρουμε, θα πούμε λόγια πολιτικά σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα της ζοφερής πραγματικότητας και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία κυβερνάει με το Predator».
Όπως ανέφερε συνομιλώντας με δημοσιογράφους το πόθεν έσχες του είναι έτοιμο -καθότι ως αιρετός στην ΤΑ καταθέτει κάθε χρόνο- και άμεσα θα το καταθέσει και τυπικά στα αρμόδια όργανα του κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γευσήνους: Αναδιάρθρωση 111,9 εκατ. ευρώ με νέα holding και τέσσερις εταιρείες κάτω από την ίδια «ομπρέλα»
- Star Channel: Μικρότερες ζημιές, υψηλός δανεισμός και η στρατηγική θέση Βαρδινογιάννη στα media
- FREE NOW: Νέα αύξηση κεφαλαίου 9,38 εκατ. ευρώ με συμψηφισμό χρέους
- Νέα σκιά στο Qatargate: Ο γιος Αβραμόπουλου στην QatarEnergy και η απάντηση του πρώην Επιτρόπου
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απάντησε και χτύπησε αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
- Προεδρική οργή μετά το “Εθνικό φιάσκο” στη Νότια Κορέα για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ
- Το Ισραήλ αναγνωρίζει ομόφωνα τη γενοκτονία των Αρμενίων και πυροδοτεί νέα ένταση με την Τουρκία
- Απόλυτος κυρίαρχος στο γκραν πρι της Αυστρίας ο Τζορτζ Ράσελ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








