Κατέθεσε 32 υπογραφές
Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, δηλώνοντας στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος ότι έχει συγκεντρώσει και κατέθεσε 32 υπογραφές (σ.σ απαιτούνται τουλάχιστον 30).
Ανέφερε ότι είναι συγκινημένος που μίλησε για πρώτη φορά στην ΚΕ και τόνισε ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του, ότι «το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη».
«Να πούμε ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε η υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά, ότι θα ξαναδιεκδικήσουμε για τον κόσμο την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου -που κάθισε λίγο απ’ έξω με τα δίκια της και δεν προσήλθε στην κάλπη για να ψηφίσει- ότι είμαστε εδώ, έχουμε πάρει όσα μαθήματα μας αναλογούσαν να πάρουμε, θα πούμε λόγια πολιτικά σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα της ζοφερής πραγματικότητας και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία κυβερνάει με το Predator».
Όπως ανέφερε συνομιλώντας με δημοσιογράφους το πόθεν έσχες του είναι έτοιμο -καθότι ως αιρετός στην ΤΑ καταθέτει κάθε χρόνο- και άμεσα θα το καταθέσει και τυπικά στα αρμόδια όργανα του κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρεμιέρα για το Chios Pass και το Kythira Pass 2026 με αιτήσεις από σήμερα Πέμπτη 14/05
- Θερμές δηλώσεις από Τραμπ, αυστηρές προειδοποιήσεις από τον Κινέζο ηγέτη με αναφορά στην «παγίδα του Θουκυδίδη»
- Στο στόχαστρο της Εφορίας 12.000 φορολογούμενοι για κρυφά εισοδήματα
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Wall Street: Μικτές τάσεις με υψηλό ενδιαφέρον για μετοχές εταιρειών ΑΙ
- «Αγκάθι» η ενέργεια για τη νέα μονάδα καρκινικών φαρμάκων της Winmedica
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Είσοδος στο κλαμπ των ισχυρών του MSCI
- Στα όρια αντοχής οι μικρές φαρμακαποθήκες από το κόστος μεταφορών και ενέργειας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








