Πέντε πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Λισαβόνας και Αθήνας - Από τα 119 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων
Η TAP Air Portugal ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο μεταξύ Λισαβόνας και Αθήνας, το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου, με πέντε πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις μεταξύ των πρωτευουσών της Πορτογαλίας και της Ελλάδας θα εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A320neo κατά τους θερινούς μήνες και με Embraer E190 κατά τη χειμερινή περίοδο της IATA.
Από το αεροδρόμιο Humberto Delgado, οι πτήσεις θα αναχωρούν στις 21:30 κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 03:40 (π.μ.) της επόμενης ημέρας. Στην αντίθετη κατεύθυνση, οι αναχωρήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται στις 04:40 κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στη Λισαβόνα στις 07:15 (τοπική ώρα).
Τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής μεταξύ Λισαβόνας και Αθήνας διατίθενται στο flytap, καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, με τιμές που ξεκινούν από €119, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται η προσωπική διαφορά με πλαφόν τα 300 ευρώ
- Ράλι στις διεθνείς μετοχές μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Βουτιά στις τιμές του πετρελαίου μετά την αρχική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν σε πλαίσιο τερματισμού του πολέμου
- Σουηδική καταιγίδα 5 – 1 την Τυνησία
- Η Ακτή Ελεφαντοστού 1 – 0 το Εκουαδόρ στο 90′
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Η Ιαπωνία πήρε τη μπουκιά από την Ολλανδία: 2 – 2
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








