Ο Πάνος Ρούτσι, που βρίσκεται για 22η ημέρα σε απεργία πείνας στο Σύνταγμα, είχε ζητήσει την εκταφή του γιου του, θέλοντας απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του
Την ικανοποίηση του πλήρους αιτήματος του Πάνου Ρούτσι για την εκταφή και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του, Ντένις Ρούτσι, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών αποφάσισε η αρμόδια εισαγγελία της Λάρισας.
Ο Πάνος Ρούτσι, που βρίσκεται για 22η ημέρα σε απεργία πείνας στο Σύνταγμα, είχε ζητήσει την εκταφή του γιου του, θέλοντας απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του.
Αρχικά, δόθηκε άδεια εκταφής και διενέργεια εξετάσεων DNA για την ταυτοποίηση της σορού, απόφαση που δεν ικανοποίησε τον κ. Ρούτσι, που συνέχισε την απεργία πείνας.
Πλέον, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας άναψε «πράσινο φως» για τη διενέργεια και τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του Ντένις Ρούτσι.
Δικαστικές πηγές σημειώνουν ότι η απόφαση δεν σημαίνει ότι ξεκινά εκ νέου η ανάκριση για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με τις διαδικασίες για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας έναρξης της δίκης να συνεχίζονται κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιστορική πρεμιέρα για το Κουρασάο με τη Γερμανία και μεγάλο ντέρμπι στο Ολλανδία-Ιαπωνία
- Ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα και οι πρακτικές δοκιμασίες για τις Πανελλαδικές 2026
- Μουντιαλική βόμβα από την Αυστραλία που “σκόρπισε” την Τουρκία στην πρεμιέρα (2-0)
- Ο Τραμπ προαναγγέλλει άμεση υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν
- Λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία για την έκπτωση 3% επί του φόρου εισοδήματος
- Η Σκωτία λύγισε την Αϊτή και πάτησε κορυφή στον όμιλο C
- New York Knicks: Η Νέα Υόρκη ξαναφόρεσε το στέμμα του NBA
- Βραζιλία και Μαρόκο έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








