Οι σήραγγες της ΠΑΘΕ στην περιοχή των Τεμπών, θα παραμείνουν κλειστές λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης-αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων
Μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών και του τμήματος της Παλιάς Εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, στον οδικό άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 έως και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025.
Οι σήραγγες της ΠΑΘΕ στην περιοχή των Τεμπών, θα παραμείνουν κλειστές λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης-αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1-Τ2 καθώς και εργασιών συντήρησης στη Σήραγγα Τ2.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 έως και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, καθημερινά από την 08:00΄ έως την 20:00΄ ώρα, ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε ΦΕΚ η απόφαση για τους υδρογονάνθρακες σε Πελοπόννησο και Κρήτη – Οι βασικοί όροι της μίσθωσης
- Επ. Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικός έλεγχος σε εταιρεία φροντιστηριακής εκπαίδευσης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σπάει ρεκόρ ο FTSE 100 με 15 σερί ανοδικές συνεδριάσεις
- Alter Ego Media: H Ασημίνα Μάρκου αναλαμβάνει υπεύθυνη εξυπηρέτησης μετόχων
- SKODA: Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Βουλή: Βροχή ερωτήσεων για τους μικρούς οικισμούς – Ανάμεσά τους και 6 «γαλάζιοι» βουλευτές
- Προφυλακιστέος ο συλληφθείς για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη – Δεν ομολόγησε
- Metlen: Εγκρίθηκε η συγχώνευση θυγατρικών της εταιρειών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις