Σε δηλώσεις της, πριν περάσει την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, η κ. Καρυστιανού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς
Νέο υπόμνημα για την πορεία των ερευνών και τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών κατέθεσε στον εφέτη ανακριτή η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Μαρία Καρυστιανού.
Η κα Καρυστιανού ανέφερε ως λάθος τον τρόπο με τον οποίο ο εφέτης ανακριτής διέταξε να γίνει ο έλεγχος από τον μεταλλειολόγο στο κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που φυλάσσεται στο Κουλούρι.
Τόνισε επίσης πως «ήρθα να βγάλω φωτογραφίες από το κουτί με τα αταυτοποίητα οστάρια που έχει στο διπλανό γραφείο τα οποία περιμένει να αλλοιωθούν αρκετά ώστε ακόμα και στο εξωτερικό να τα στείλουμε να μην μπορέσουμε να κάνουμε ταυτοποίηση».
Σε δηλώσεις της, πριν περάσει την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, η κ. Καρυστιανού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς που γίνονται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, αναφέροντας ότι «πρόκειται είτε για ανικανότητα, είτε για εσκεμμένες ενέργειες», από την πλευρά των δικαστικών λειτουργών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις