Από τη Δευτέρα αρχίζουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις
Το τελευταίο κουδούνι για την τρέχουσα σχολική χρονιά, 2023-24, θα ακουστεί σήμερα, Τρίτη, στα γυμνάσια της επικράτειας, καθώς είναι η τελευταία ημέρα μαθημάτων.
Αύριο, 29 Μαΐου, οι Σύλλογοι Διδασκόντων θα συγκληθούν για να αποφασίσουν για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών και των μαθητριών, χωρίς ωστόσο να διεξαχθούν μαθήματα.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, οι προαγωγικές και οι απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια θα διεξαχθούν στο διάστημα μεταξύ 3 και 17 Ιουνίου 2024. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την Γ’ λυκείου ολοκληρώθηκαν χθες και πλέον τη σκυτάλη θα πάρουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις την Πέμπτη για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και την Παρασκευή για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.
Οι προαγωγικές εξετάσεις για την Α’ και Β’ λυκείου θα ολοκληρωθούν στις 14 Ιουνίου 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Για διακοπές στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αντιπολίτευσης
- Λουκέτο 48 ωρών σε beach bar στην Άφυτο για καταπάτηση αιγιαλού
- Ανοίγει ο δρόμος για το έργο Καλλονή – Πέτρα στη Λέσβο
- Συμφωνία ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον εφοπλιστή Τσάκο
- Εκτός κινδύνου από τη φωτιά ο οικισμός της Αλυκής
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της πολιτικής γραμματείας
- Αλυκή Βοιωτίας: Σε εξέλιξη φωτιά – Στάλθηκε 112 για εκκένωση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις