Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης θα είναι ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή την τελετή λήξης, η οποία θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Το τελευταίο αθλητικό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ γυναικών στο Bercy Arena, ο οποίος διεξάγεται στις 16:30 ώρα Ελλάδας την Κυριακή.
Οι 20.000 συντελεστές που εμπλαίκονται στο αποψινό υπερθέαμα πραγματοποίησαν ολονύχτιες πρόβες για μια ευφάνταστη τελετή λήξης με συγκινήσεις και απρόοπτα πραγματοποίησαν αδιάκοπα
Τα βλέμματα στρέφονται στο Stade de France και τον Τομ Κρουζ, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει «ταξιδεύοντας» με μοτοσυκλέτα από το Παρίσι στο Λος Άντζελες , όπου θα πραγματοποιηθούν οι επόμενοι Αγώνες.
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην αποψινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Με την υπογραφή του σκηνοθέτη Μπεν Γουίνστον
Μια παράσταση διάρκειας περίπου δώδεκα λεπτών, ενταγμένη στο πρόγραμμα της Τελετής Λήξης, μπροστά στη δήμαρχο του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας, έχει προγραμματιστεί για σήμερα (11/8) το βράδυ στο Stade de France, προκειμένου να γίνει το… πέρασμα της Ολυμπιακής σημαίας από το Παρίσι στην αμερικάνικη πόλη που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2028, 44 χρόνια μετά τη διοργάνωση του 1984.
Μια παράσταση που σχεδίασε ο Μπεν Γουίνστον, Βρετανός παραγωγός και σκηνοθέτης, ο οποίος στα 42 του χρόνια έχει ήδη λάβει 13 βραβεία Emmy στην καριέρα του.
Κι αν το όνομα του Τομ Κρουζ έχει ήδη διαρρεύσει, παρόντες θα είναι και άλλοι καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Γκαμπρέλα Γουίλσον, γνωστή και ως H.E.R, η οποία θα πρέπει να τραγουδήσει τον αμερικανικό ύμνο.
Ένα τρέιλερ, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τον Μάικλ Τζόνσον, τον skateboarder Τζάγκερ Ίτον και την Κέιτ Κούρντεϊ, παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδηλασίας βουνού το 2018, έχει ήδη δημοσιευτεί από το LA 2028.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΣΥ: Επαναπροκηρύσσονται 143 θέσεις γιατρών – Οι 27 σε ακριτικά νησιά με επιπλέον 1.500 ευρώ τον μήνα
- ΗΠΑ: Σε χαμηλό 57 ετών οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας τον Οκτώβριο
- Ralph Lauren: Κόντρα στην κρίση της πολυτέλειας – Ανεβάζει τον πήχη για έσοδα και κέρδη για το 2027
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 123.106 ευρώ στη ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης
- Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά” για υπεξαίρεση 2,9 εκατ. ευρώ
- Έκθεση Κομισιόν: Δημογραφική «βόμβα» για την Ελλάδα – Μόλις 2,9 εκατ. εργαζόμενοι το 2080 και σύνταξη άνω των 68 ετών
- Προσωπικά δεδομένα: Νέο πλαίσιο ασφαλούς πρόσβασης προτείνουν οι Αρχές Ελλάδας και Ισπανίας
- Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην Ισπανία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








