Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που πέθανε μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, θα δώσει και ο πρωθυπουργός
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα Παρασκευή 29/12 στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στου Ρέντη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Άγιου Δημητρίου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη.
«Ενόψει της εξοδίου ακολουθίας του υπαρχίφυλακα Γεωργίου Λυγγερίδη, που θα λάβει χωρά στον ιερό ναό άγιου Δημήτριου την Παρασκευή 29-12-2023, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας την 07-12-2023, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Άγιου Δημήτριου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη».
Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που πέθανε μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.
Εντωμεταξύ, με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, κηρύχθηκε από εχθές 27 Δεκεμβρίου έως και τις 29 Δεκεμβρίου, τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με απόφαση του υπουργού Γιάννη Οικονόμου, «κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία, από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023, εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παγκόσμιο κύμα ικανοποίησης για την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- Ανοίγει η πλατφόρμα για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα “Ανακαίνιση Κατοικίας”
- Η Village Roadshow Operations Ελλάς απορροφά την Grouper Cinemas
- Η τιμή του χρυσού συνεχίζει να σημειώνει άνοδο μετά τη συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν
- Το δολάριο στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 ημερών
- Επεκτείνεται η προσωπική διαφορά με πλαφόν τα 300 ευρώ
- Ράλι στις διεθνείς μετοχές μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Βουτιά στις τιμές του πετρελαίου μετά την αρχική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








