Η ρωσική κυβέρνηση, όμως, μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Tass, απάντησε ότι "θα πρέπει να επιλεγεί μια πόλη εκτός Ευρώπης"
O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, κατά την οποία φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο να οργανωθεί στη Ρώμη η συνάντηση του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος αναφέρεται σε αμερικανικές πηγές, η Ουάσινγκτον και η Ρώμη θα ήταν έτοιμες να συνεργαστούν για να μπορέσει να διεξαχθεί η συνάντηση κορυφής στην Αιώνια Πόλη και η Ιταλίδα πρωθυπουργός δέχθηκε με ενθουσιασμό τη σχετική πρόταση.
Η ρωσική κυβέρνηση, όμως, μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Tass, απάντησε ότι “θα πρέπει να επιλεγεί μια πόλη εκτός Ευρώπης”. Σύμφωνα με Ιταλούς σχολιαστές, η αρνητική στάση της Ρωσίας οφείλεται στο ότι θεωρεί τη θέση της ιταλικής κυβέρνησης στο ουκρανικό “σαφώς μεροληπτική”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








