Θύμιος Μπουλούτας της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Δημήτρης Καμμένος, πρώην υπουργός Τσίπρα
Πριν από δύο ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη το μεσημέρι στην οδό Νίκης, κάτω από το υπουργείο Οικονομικών, σταματά ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW. Από το αυτοκίνητο βγαίνει μία γνωστή φυσιογνωμία, περισσότερο γνωστή από τη θητεία του στις εταιρείες του Ανδρέα Βγενόπουλου. Η αναφορά για τον Θύμιο Μπουλούτα, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που ελέγχεται από τον Ολλανδό επενδυτή Χένρυ Χόλτερμαν και τον όμιλο της Motoroil (όμιλος Βαρδινογιάννη).
Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα από το ίδιο ΙΧ, το οποίο ανήκει στην εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ, κάνει την εμφάνισή του μία άλλη γνωστή φυσιονγωμία, που έγινε γνωστότερη ως πολιτικός με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καμμένο, τον επανομαζόμενο και «επενδυτή», καθώς φέρεται να συμβουλεύει επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, λέγεται ότι κομίζουν επενδυτικά κεφάλαια από τη Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος ήταν μέλος της αξέχαστης Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Διετέλεσε υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, χώρος στον οποίο δραστηριοποιείται η ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Ο Θύμιος Μπουλούτας θυμίζουμε ότι από τη θητεία του στη Marfin είχε αναπτύξει και σχέσεις με το Ντουμπάϊ.
Ο σκοπός της επίσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών ήταν η συνάντησή τους με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη για να μιλήσουν για επενδύσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- AKTOR: Συμφωνία με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για το 51% ενεργειακού χαρτοφυλακίου – Επένδυση 370 εκατ. ευρώ
- Viohalco: Τζίρος 4,3 δισ. ευρώ και άλμα 62% στα κέρδη προ φόρων στο α΄ εξάμηνο
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση σχετικά με σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις
- Ευρώπη: Κέρδη κόντρα στη Fed, με ανάσα από πετρέλαιο και ομόλογα
- VIOHALCO SA/NV - Δημοσίευση της ενδιάμεσης χρηματοοικονομικής έκθεσης
- Κύμα αντιδράσεων στην Ευρώπη για τις τιμές των καυσίμων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








