Ελλάδα

Το υπ. Ναυτιλίας διαψεύδει κατάσχεση του «Epaminondas» από τους Φρουρούς της Επανάστασης

Financialreport.gr

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, «το πλοίο δεν έχει κρατηθεί», με την Αθήνα να αποδίδει τις σχετικές δηλώσεις της Τεχεράνης σε ανακριβή πληροφόρηση

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ξεκαθαρίζει ότι, σε αντίθεση με τις ιρανικές ανακοινώσεις, το containership Epaminondas δεν έχει τεθεί υπό κράτηση, από τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, «το πλοίο δεν έχει κρατηθεί», με την Αθήνα να αποδίδει τις σχετικές δηλώσεις της Τεχεράνης σε ανακριβή πληροφόρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δύο πλοία που κατέλαβε το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ

Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι τα πλοία MSC Francesca και Epaminondas βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Φρουρών της Επανάστασης

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, το Ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν κατέλαβε δύο πλοία κάνοντας λόγο για παραβιάσεις της ναυσιπλοΐας και τα μετέφερε σε ιρανικά ύδατα, μετέδωσε την Τετάρτη το ημιεπίσημο πρακτορείο Tasnim News.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu