O νεαρός βρισκόταν σε καταμαράν, στο οποίο εργαζόταν και κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κεφαλονιά καθώς ο 20χρονος κολυμβητής από τη Νότιο Αφρική που αγνοούνταν, βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Το Λιμενικό είχε ξεκινήσει έρευνες στις οποίες συμμετείχαν ένα πλωτό σκάφος του Σώματος, τέσσερα ιδιωτικά σκάφη και ένας ιδιώτης δύτης. Το πρωί της Παρασκευής σηκώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Παράλληλα, γίνονταν έρευνες και από ξηράς από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.
Εν τέλει, το πρωί της Παρασκευής ένας ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του 20χρονου στη θαλάσσια περιοχού του Όρμου Σάμης ανατολικά της Κεφαλονιάς.
«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin», ανέφερε η μητέρα του σε μια ανάρτηση που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Inkefalonia.gr, ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση στο οικονομικό κλίμα και την καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Νοέμβριο
- Γαλλία: Στους δρόμους οι αγρότες – Εκλεισαν κεντρικές οδικές αρτηρίες
- ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Επιπλέον πληρωμές 487,9 εκατ. ευρώ
- Euroleague: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βαλένθια επιζητά ο Ολυμπιακός (21:15)
- Δείκτης PMI: Επιβράδυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρωζώνη τον Δεκέμβριο
- Ασφαλιστικές: Αυξημένα 3% τα συμβόλαια περιουσίας το 2024
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι δύο από τους επτά κατηγορούμενους από την Κρήτη
- TGI Fridays: Νέο κατάστημα στο Smart Park
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








