Οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου
«Πάγωμα» συναλλαγών στις τράπεζες για έξι ημέρες φέρνει το φετινό Πάσχα αλλά και η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Ειδικότερα, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.
Ζήτημα πλέον είναι πώς θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες αλλά και κατά περίπτωση ακόμη και το «δώρο Πάσχα» για κάποιες επιχειρήσεις.
Σημειώνεται δε, ότι οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.
Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: Μειώθηκε 61% σε έξι χρόνια το κενό ΦΠΑ στην Ελλάδα
- Ρόμπερτ Φίτσο: Ούτε ένα ευρώ στον στρατό της Ουκρανίας
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Με «επιλεκτική μνήμη» ο Μπουκώρος κάλυψε τον Μυλωνάκη
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Έχεις τρεις ημέρες να φύγεις από τη χώρα» – Η απειλή στον Πάσχο Μανδραβέλη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Στο τέλος έκλεισαν με απώλειες
- Κακοδιαχείριση στο γερμανικό Δημόσιο: Κοντέινερ για ναύτες, άχρηστα κινητά και άλλες σπατάλες…
- Lloyd’s List: Αγγελικούση και Μαρινάκης στην πρώτη δεκάδα του Top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- QnR: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,249 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








