Πραγματοποιήθηκε παρουσία της οικονομικής και της τραπεζικής ηγεσίας και των servicers
Στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/8) συνάντηση στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτE) υπό τον Διοικητή Γ. Στουρνάρα, με τη συμμετοχή της Υποδιοικήτριας Χ. Παπακωνσταντίνου και του Γενικού Διευθυντή Γ. Τσικριπή.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Κ. Χατζηδάκης, Κ. Πιερρακάκης, Γ. Φλωρίδης, Θ. Αλαμπάση, Δ. Τσάκωνας, καθώς και οι CEOs των 4 συστημικών Τραπεζών, της Credia Bank και οι CEOs των μεγαλύτερων εταιρειών διαχείρισης ιδιωτικού χρέους.
Συζητήθηκαν συνολικά θέματα διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους και έγινε απολογισμός της προόδου που έχει επιτευχθεί σε σχέση με τη μείωση του «κόκκινου» ιδιωτικού χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ και των δράσεων που έχουν ήδη νομοθετηθεί με στόχο την καλύτερη λειτουργία όλων των υφιστάμενων μηχανισμών ρύθμισης.
Στο επίκεντρο αυτών παραμένει η συνέχιση της ακολουθητέας πολιτικής, με έμφαση στην προστασία των ευάλωτων οφειλετών, στη διαφάνεια και στην ενίσχυση των ρυθμίσεων που θα διευκολύνουν περαιτέρω τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παρακμή: Ο Πλεύρης μία ακόμα εκδοχή του φαινομένου
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Επικαιροποίηση ποσοστού συμμετοχής του κου Γκάτζαρου Γεώργιου
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Επικαιροποίηση ποσοστού συμμετοχής του κου Μενέλαου Τασόπουλου
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Παπουτσάνης: Ανακοίνωση Γνωστοποίησης Συναλλαγών
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Παπουτσάνης: Ανακοίνωση Γνωστοποίησης Συναλλαγών
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΗΠΑ: Υποχώρησε η παραγωγή των εργοστασίων τον Αύγουστο – Βαρίδι το αυξημένο κόστος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








