Στην προκήρυξη μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά υποψήφιοι των κλάδων Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)
Ανοίγουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας. Τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 8:00 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 3Κ/2024 για πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 59 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Στην προκήρυξη μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά υποψήφιοι των κλάδων Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ενώ οι 59 θέσεις κατανέμονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Πιο αναλυτικά, οι 59 μόνιμες θέσεις εργασίας που προβλέπει η 3Κ/2024 προκήρυξη του ΑΣΕΠ κατανέμονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Καβάλα, Λάρισα, Μεσσηνία και Ρόδο.
Στην προκήρυξη ζητούνται 8 διαφορετικές ειδικότητες:
ΤΕ Γραφιστών
ΤΕ Γραφικών Τεχνών ΕΙΔ. Γραφικών Τεχνών
ΤΕ Ηλεκτρολόγων
ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών
ΔΕ Βιβλιοδετών
ΔΕ Καταμετρητών
ΔΕ Μηχανοτεχνιτών
ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρά Λαβρόφ κατά της Ελλάδας: «Διέκοψε τη συνεργασία πολλών δεκαετιών με τη Ρωσία»
- ΕΚΤ: Αποφάσισε πέμπτο συνεχόμενο «πάγωμα» των επιτοκίων – Παραμένουν σταθερά στο 2%
- PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - Η Co-operative Bank of Kenya θέτει σε λειτουργία την πλατφόρμα Treasury της Profile Software (Ορθή Επανάληψη)
- Η Aegean και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας
- Απεργία πείνας στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας – Αντίδραση στην ανάπλαση από την Περιφέρεια Αττικής (βίντεο)
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας
- Ο Στάρμερ ζητάει συγγνώμη από τα θύματα του Επσταϊν
- Συνελήφθη στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για κατασκοπεία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








