Για τη Vodafone Ελλάδας, η χρονιά που κλείνει ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με σημαντικές εξελίξεις που σηματοδότησαν το άνοιγμα μιας νέας εποχής, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για το σύνολο του κλάδου και ευρύτερα για την οικονομία.
_x000D_
Ειδικότερα, σύμφωνα με την διοίκηση, η εταιρία προχωρά με ταχείς ρυθμούς το επενδυτικό σχέδιο ύψους 600 εκατ. ευρώ, βάσει του οποίου θα εξασφαλίσει:
– εκτεταμένη κάλυψη του 5G Giga Network,
– 650.000 σταθερές συνδέσεις νέας γενιάς και
– διασύνδεση σε 1 εκατομμύριο Έλληνες που διαμένουν σε 10 νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.
_x000D_
Η εταιρία έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του έτους με θετικές οικονομικές επιδόσεις, και με τον κύκλο εργασιών να σημειώνει +4% αυξητική τάση στην πελατειακή βάση και εκθετική αύξηση στη χρήση data.
_x000D_
Εμπορικά, η Vodafone Ελλάδας επαναπροσδιόρισε την τοποθέτησή της, με προτάσεις που εκτιμά ότι εξασφαλίζουν ισότιμη πρόσβαση στη συνδεσιμότητα για όλους, ενώ το Vodafone Business ενίσχυσε το αποτύπωμά του. Παράλληλα, η εταιρία εισήλθε σε μια νέα φάση καινοτομίας, με συνεργασίες όπως αυτή με τον “Δημόκριτο”, όπου εφαρμόζει προηγμένες λύσεις IoT και αλληλεπιδρά με την ευρύτερη κοινότητα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας.
_x000D_
Λειτουργικά, η Vodafone πέτυχε σημαντικές νίκες όσον αφορά τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, επιταχύνοντας την πορεία προς τον στόχο του Net Zero, ενώ παράλληλα στάθηκε δίπλα στην Πολιτεία, σε όλες τις ανάγκες διαχείρισης της πανδημίας.
_x000D_
Για το επόμενο χρονικό διάστημα, πέρα από την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού της πλάνου, η Vodafone Ελλάδας επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που αναδύονται μέσα από τα σχεδιαζόμενα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης. Έργα συνδεσιμότητας, υγεία, εκπαίδευση και ψηφιοποίηση επιχειρήσεων και δημοσίου τομέα, είναι οι τομείς που θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση από μέρους της. «Κλείνει μια χρονιά με συνολικά θετικό πρόσημο για την Vodafone Ελλάδας, τα αποτελέσματά της και πάνω απ’ όλα για τους ανθρώπους της» επισημαίνει η διοίκηση.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κοινή διακήρυξη ΝΑΤΟ: Εξοπλιστικά άνω των 50 δισ. δολαρίων – «Ακλόνητη» δέσμευση στο Άρθρο 5
- Νέα επένδυση της Κωτσόβολος στη Θεσσαλονίκη με κατάστημα στο Mediterranean Cosmos
- Apple: Επένδυση άνω των 30 δισ. δολαρίων σε συμφωνία με την Broadcom για τσιπ
- Η Apple χάνει τη δικαστική μάχη με την ΕΕ για το App Store και το iOS
- DOTSOFT Α.Ε. - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Δ.Σ., ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Η ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΤΕΛΕΧΩΝ
- ΕΕ: Μεγαλύτερη ευελιξία για τη βιομηχανία στην αναθεώρηση της αγοράς άνθρακα
- Οι γεωπολιτικές εντάσεις πιέζουν τα ευρωπαϊκά ομόλογα – Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2009 το κόστος δανεισμού της Γαλλίας
- Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού η Booking.com
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








