Τα ποσά ενίσχυσης είναι αυξημένα και κυμαίνονται από 200 ευρώ έως και 600 ευρώ
Τελευταία ημέρα σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025». Τα ποσά ενίσχυσης είναι αυξημένα και κυμαίνονται από 200 ευρώ έως και 600 ευρώ, ανάλογα με την κατηγορία δικαιούχου και την επιλογή της περιόδου διακοπών.
Ειδικότερα, τα ποσά ενίσχυσης για την Χαμηλή Περίοδο (από την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας – 30.04.2025 & 01.10.2025 – 31.12.2025) και την Υψηλή Περίοδο (01.05.2025 – 30.09.2025) διαμορφώνονται ως εξής:

Η ψηφιακή κάρτα του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2025 προσφέρει:
ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του ποσού της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς,
άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και στις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες,
ανάλωση του ποσού εφάπαξ ή τμηματικά ανάλογα με την περίοδο που έχει επιλέξει ο κάθε δικαιούχος (30.09.2025 για την υψηλή περίοδο, 31.12.2025 για την υψηλή περίοδο), ώστε να υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.
Οι δυνητικοί δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν αίτημα μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) ή μέσω ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) από σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου (ώρα 14:00) έως και τη Δευτέρα 10 Μαρτίου ώρα 23:59:59.
Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» αποτελεί μία πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, η οποία στοχεύει στη στήριξη των πολιτών και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με παράλληλη ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για προσιτές διακοπές σε όλη τη χώρα.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. σε συνεργασία με τα υπουργεία Τουρισμού, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάγωμα των ενοικίων για ένα εκατομμύριο κατοικίες στη Νέα Υόρκη
- Σε άμεση ισχύ οι μειώσεις δόσεων του νόμου Κατσέλη (Ν. 3869/2010) – Ο υπολογισμός θα γίνει από τους πιστωτές
- Η Microsoft προχωρά σε τρίτη αύξηση τιμών για το Xbox μέσα σε δύο χρόνια
- Jysk: Επεκτείνει το δίκτυό της στην Καστοριά
- Μπαράζ επιθέσεων με εκατοντάδες drones πάνω από τη Ρωσία
- Aποχωρεί από τα Attica η CMO Φοίβη Παναγιωτοπούλου μετά από 12 χρόνια
- LAVIPHARM Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Επενδυτικό σαφάρι 648 δισ. δολαρίων από τη Samsung για την AI και τα μικροτσίπ στη Νότια Κορέα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








