Ο Dow Jones ενισχύεται 0,59% στις 46.016 μονάδες
Ανακάμπτουν οι δείκτες στη Wall Street μετά τα σχόλια του επικεφαλής της Fed Νέας Υόρκης, Τζον Γουίλιαμς υποδηλώνουν ότι μια ακόμη μείωση των επιτοκίων τον Δεκέμβριο παραμένει μια πιθανότητα.
Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,59% στις 46.016 μονάδες, ενώ ο διευρυμένος S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,37% στις 6.563 μονάδες. Ο τεχνολογικός Nasdaq ισχυροποιείται 0,28% στις 22.138 μονάδες.
Οι μετοχές των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, πριν από τις δηλώσεις του Γουίλιαμς κατευθύνονταν προς μια ακόμη δύσκολη συνεδρίαση, ωστόσο στη συνέχεια περιόρισαν τις απώλειές τους. Οι επενδυτές ελπίζουν ότι η χαλαρότερη νομισματική πολιτική θα αναζωογονήσει την υποτονική οικονομία και θα δικαιολογήσει τις ιστορικά υψηλές αποτιμήσεις των μετοχών τους.
Υπενθυμίζεται, ότι οι δείκτες προέρχονται συνεδρίαση με σημαντικές απώλειες καθώς ο ενθουσιασμός από τα οικονομικά μεγέθη της Nvidia εξασθένησε και επικράτησαν ανησυχίες για την πορεία της νομισματικής πολιτικής που κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοιξε η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς βώλους στα αιγοπρόβατα
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- AUSTRIACARD: Διοίκηση και Εποπτικό Συμβούλιο εισηγούνται αποδοχή της πρότασης των 10 ευρώ/μετοχή από την DNP
- «Χαστούκι» Συμεών σε Μητσοτάκη, Πιερρακάκη: «Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στους Μητροπολίτες»
- BRIQ PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - Αγορά ιδίων μετοχών (18/06/2026)
- ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E. - Optima bank | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
- WHAT’S UP U30: H Cosmote Telekom ανοίγει τα φοιτητικά προνόμια σε όλους τους νέους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







