O Nasdaq Composite έχασε 0,07% και έκλεισε στα 22.333,96
Μικρή πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Wall Street την Τρίτη (16/09), καθώς οι επενδυτές πραγματοποίησαν κέρδη εν αναμονή της πολυαναμενόμενης απόφασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για τα επιτόκια.
Συγκεκριμένα, ο S&P 500 της Wall Street έκλεισε με πτώση μετοχών 0,13% στα 6606,76, αφού νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είχε σημειώσει νέο ρεκόρ.
Παράλληλα, ο Nasdaq Composite έχασε 0,07% και έκλεισε στα 22.333,96, ενώ ο Dow Jones Industrial Average υποχώρησε 125,55 μονάδες, ή 0,27%, κλείνοντας στις 45.757,90 μονάδες.
Οι βασικοί ηγέτες της ανοδικής αγοράς σημείωσαν πτώση, με τις μετοχές της Nvidia και της Microsoft να χάνουν 1,6% και 1,2% αντίστοιχα. Η Palantir και η Alphabet, μητρική εταιρεία της Google, σημείωσαν επίσης πτώση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βαγγέλης Λιόλιος: Παύει «προσωρινά κάθε ενασχόληση» με το μπάσκετ
- Τα 17 ταξίδια που πρέπει να προγραμματίσετε από τώρα: Η ελληνική περιοχή που ξεχώρισε
- Η δουλειά που πληρώνει έως 775.000 δολάρια τον χρόνο
- Forbes 30 Under 30: Η επιχειρηματίας που είδε την εταιρεία της να καταρρέει πριν κλείσει τα 30
- Πώς να κρατήσετε το σπίτι ζεστό χωρίς να πληρώνετε μια περιουσία – Το λάθος με τον θερμοστάτη
- Εκλογές στη Βραζιλία: Ο Λούλα αναζητά μία τελευταία ανατροπή
- Κλείνουν παραλίες στα ΗΑΕ μετά από διαρροή πετρελαίου από δεξαμενόπλοιο
- Βρετανία: Οι περιορισμοί στη μετανάστευση απειλούν κλάδο 15 δισ. λιρών – Φόβοι για λουκέτα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








