Μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαΐου το προσχέδιο της κοινής υπουργικής απόφασης: «Ρύθμιση των λεπτομερειών για την ίδρυση Επιχειρηματικού Πάρκου»
Σε διαβούλευση μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαΐου έθεσε το υπουργείο Ανάπτυξης το προσχέδιο της κοινής υπουργικής απόφασης με τίτλο: «Ρύθμιση των λεπτομερειών για την ίδρυση Επιχειρηματικού Πάρκου κατ’ εφαρμογή της παρ. 2 του άρθρου 46 του ν. 4982/2022 (Α’ 195)».
Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, στο πλαίσιο έκδοσης των κανονιστικών αποφάσεων του ν.4982/2022 «Ίδρυση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων – Ενιαίο πλαίσιο ρύθμισης για τους φορείς Οργανωμένων Υποδοχέων Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης» (Α΄195), τίθεται σε διαβούλευση το σχέδιο της κοινής υπουργικής απόφασης με τίτλο: «Ρύθμιση των λεπτομερειών για την ίδρυση Επιχειρηματικού Πάρκου κατ’ εφαρμογή της παρ. 2 του άρθρου 46 του ν. 4982/2022 (Α΄ 195)», των υπουργών Ανάπτυξης, Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Ανάπτυξης, η έκδοση της οποίας συνδέεται με το 6ο αίτημα πληρωμής του ΤΑΑ.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 02-05-2025.
Τυχόν σχόλια σχετικά με την υπό διαβούλευση απόφαση θα αποστέλλονται στο email: [email protected].
Υπενθυμίζεται ότι σκοπός της ΚΥΑ είναι ο καθορισμός ενιαίου πλαισίου για τη ρύθμιση της διαδικασίας που ακολουθείται, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη χορήγηση έγκρισης, ίδρυσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών πάρκων (π.χ. παράβολα, ελάχιστα έργα υποδομής, ειδικότερα κριτήρια, προθεσμίες κλπ).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κρήτη: Σεισμική δόνηση 4,5 R ανοιχτά των Χανίων
- Στους 826 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο
- Χρίστος Δήμας: Η Ελλάδα ενισχύει τη συνδεσιμότητα και τον ρόλο των λιμένων στους ευρωπαϊκούς διαδρόμους μεταφορών
- Κώτσηρας: Από τη Δευτέρα που ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, θα δουν μειώσεις φόρου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες
- ΗΠΑ και Ιράν απορρίπτουν την εκεχειρία – Κάλεσμα Τραμπ σε συμμάχους του να στείλουν πλοία για την ασφάλεια του Στενού του Ορμούζ
- Haaretz: Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να έχουν απευθείας συνομιλίες τις προσεχείς ημέρες
- CNN: Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Βανς κρατά αποστάσεις από τον πόλεμο στο Ιράν
- Το Ισραήλ καταγγέλλει «κύμα αντισημιτισμού» με αφορμή την επίθεση σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








