Κεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται η δίκη με την απόφαση να αναμένεται τις επόμενες ημέρες - Πρόκειται για τη δεύτερη δικογραφία
Την ενοχή δεκατεσσάρων από τους δεκαεπτά κατηγορούμενους για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης από τον Κολωνό, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας. Συγκεκριμένα η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε οι κατηγορούμενοι να κηρυχθούν ένοχοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής και για έναν από τους κατηγορούμενους ζήτησε την καταδίκη του και για πορνογραφία ανηλίκων. Αντίθετα, η εισαγγελική πρόταση είναι απαλλακτική για τους υπόλοιπους τρεις κατηγορουμένους, λόγω αμφιβολιών.
Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες, λόγω συμπλήρωσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης αρκετών κατηγορουμένων.
Πρόκειται για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στην υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, στην οποία δεν είναι κατηγορούμενος ο βασικός κατηγορούμενος, 55 ετών που ήδη εκτίει ποινή ισοβίων για το βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ορμούζ: Οι ΗΠΑ βλέπουν ρεκόρ μεταφοράς πετρελαίου, αλλά οι διελεύσεις πλοίων καταγράφουν… ναυάγιο
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Σεπτεμβρίου
- Κόνιτσα: 20 ημέρες στις φλόγες – Γιατί η Πυροσβεστική δεν μπορεί να δώσει ακόμη τέλος στον πύρινο εφιάλτη
- Γαλλία: Σε επίπεδα ρεκόρ το δημόσιο χρέος το 2026, κοντά στο 120% του ΑΕΠ
- Παγκόσμια «δίψα» για υπερδεξαμενόπλοια απειλεί τη ροή του πετρελαίου
- Στουρνάρας στο Bloomberg: Σε εγρήγορση η ΕΚΤ, αλλά χωρίς βιαστικές κινήσεις
- Porsche: Στο τραπέζι άλλες 4.100 περικοπές θέσεων εργασίας
- Κοντά σε συμβιβασμό Paramount και πολιτείες για την εξαγορά της Warner Bros
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








