Καμία ευθύνη στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ή στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία
Για την 5η Μαρτίου του 2025 προσδιορίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η δίκη για την υπόθεση των υποκλοπών.
Στο εδώλιο θα καθίσουν αντιμέτωποι με πλημμελήματα τέσσερις κατηγορούμενοι, εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες των εταιριών, μέσω των οποίων φέρεται να έλαβε χώρα η παρακολούθηση.
Τα αδικήματα που τους έχουν αποδοθεί, σχετίζονται με την παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άρειος Πάγος, που ανέλαβε την εισαγγελική έρευνα λόγω σπουδαιότητας της υπόθεσης, κατέληξε πως οι κρατικές υπηρεσίες δεν είχαν καμία απολύτως εμπλοκή στην υπόθεση, παρά τις αποκαλύψεις στοιχείων που κατατείνουν στο ότι ΕΥΠ και Predator συνδέονται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έρχεται δεύτερο κύμα αλλαγών στις Κλαδικές Συμβάσεις – Nέο push στο ρόλο του Κράτους
- Πέθανε ο Άλκης Χήτος, που συνέδεσε το όνομά του με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το «Ζαγόρι»
- «Καποδίστριας»: Καταγγελίες Σμαραγδή για παράγκα, Σόρος και εθνομηδενιστές και το μήνυμα του κοινού
- Το μονόγραμμα της Louis Vuitton γίνεται 130 ετών
- Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για τον θάνατο 24 ανθρώπων την Πρωτοχρονιά
- Ταραχές στο Ιράν, αναφορές για νεκρούς
- Φινλανδία: Κατάσχεση πλοίου μετά από ύποπτη δολιοφθορά σε υποθαλάσσιο καλώδιο
- Κραν Μοντανά: «Περίπου 40» οι νεκροί από τη φωτιά σε μπαρ την Πρωτοχρονιά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








