O Ρουστέμ Ουμέροφ αναμένεται να έχει συνομιλίες με Ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες σήμερα 3/12
Ο υψηλόβαθμος διαπραγματευτής της Ουκρανίας Ρουστέμ Ουμέροφ θα έχει σήμερα συνομιλίες στις Βρυξέλλες με συμβούλους εθνικής ασφαλείας Ευρωπαίων ηγετών και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ, δήλωσε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Ουκρανοί εκπρόσωποι θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους στην Ευρώπη για το τι είναι γνωστό μετά τις επαφές που είχε χθες η αμερικανική πλευρά στη Μόσχα, και θα συζητήσουν επίσης το ευρωπαϊκό τμήμα της απαραίτητης αρχιτεκτονικής ασφαλείας», έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος στην εφαρμογή Telegram.
Πηγή που γνωρίζει την κατάσταση δήλωσε νωρίτερα στο Ρόιτερς πως ο Ρουστέμ Ουμέροφ αναμένεται να έχει συνομιλίες με Ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες σήμερα και μπορεί στη συνέχεια να μεταβεί στις ΗΠΑ για συναντήσεις.
Η πηγή δήλωσε επίσης πως ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιστρέφει στο Κίεβο έπειτα από ένα ταξίδι στην Ευρώπη, όπου επισκέφθηκε το Παρίσι και το Δουβλίνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- KAFEA TERRA: Αύξηση τζίρου 17,7% στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2025, αλλά μείωση κερδών 16,6%
- Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια: «Προκλητική ρύθμιση υπέρ τραπεζών και funds»
- Ισπανία: Στους 74 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων – Ζοφερές έρευνες στα συντρίμμια για τον εντοπισμό θυμάτων
- CPI: Επιστροφή στην κερδοφορία με EBITDA 869.000 ευρώ και αύξηση εσόδων 3%
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- NYT: Στόχος κινεζικής κατασκοπείας ο CEO της Nvidia Τζένσεν Χουάνγκ – Ο Τραμπ γνώριζε αλλά δεν αντέδρασε
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - CPI: Επιστροφή στην Κερδοφορία και Θετικές Προοπτικές
- Eurobank: Αυξημένα στα 1,21 δισ. ευρώ τα κέρδη στο 9μηνο – Ισχυρή δυναμική σε δάνεια, καταθέσεις και μέρισμα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








