Επιχειρήσεις

Adolfo Dominguez: Με τρία καταστήματα το ισπανικό brand στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι η 20η χώρα στην οποία μπαίνει η εταιρεία

Aπό την Ισπανία στην Ελλάδα ήρθε το brand ρούχων και αξεσουάρ Αdolfo Dominguez τις προηγούμενες ημέρες όχι με ένα αλλά με τρία νέα καταστήματα, κάνοντας τη χώρα μας την 20η στην οποία επιχειρεί εκτός Ισπανίας και εντός Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ισπανικό brand άνοιξε τα καταστήματα στα πολυκαταστήματα Notos σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, δύο άνοιξαν σε Notos στην Αθήνα και ένα στη συμπρωτεύουσα.

Κατά όσα αναφέρθηκαν από τη διοίκηση, η άφιξή της εταιρείας στην Ελλάδα εντάσσεται στο πλαίσιο του τρέχοντος σχεδίου επέκτασής της στην Ευρώπη, εκτός Ισπανίας και Πορτογαλίας, όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη σε μερικές από τις μεγαλύτερες αγορές, όπως Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Ολλανδία κλπ.

Η Adolfo Dominguez δραστηριοποιείται στην παραγωγή και λιανική πώληση ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων και προσφάτως αρωμάτων και αξεσουάρ. Κατά όσα αναφέρονται στο διαδίκτυο, η εταιρεία διαθέτει αλυσίδα 107 καταστημάτων που βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη, αλλά και την Ασία, ενώ διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω δικού της e-shop αλλά και μέσω γνωστών fashion e-shop όπως πχ aboutyou κλπ.

Ιδρύθηκε το 1997 από τον 74χρόνο σήμερα σχεδιαστή Αdolfo Dominguez, ο οποίος, μάλιστα το 2014 είχε κερδίσει και σχετικό διεθνές βραβείο, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες της οικονομικές καταστάσεις κάνει κύκλο εργασιών άνω των 182 εκατ. ευρώ.

Ο Adolpho Dominguez

Η συλλογή «Intuición» για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 είναι η πρώτη από τις συλλογές της μάρκας που διατίθεται εμπορικά στην Ελλάδα. Η συλλογή εξερευνά τη σημασία της τύχης, του αυθορμητισμού και της ελευθερίας με μια επιλογή ρούχων που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας. Τα καταστήματα της μάρκας χαρακτηρίζονται από τη χρήση φυσικών υλικών και μια ανοιχτή, γεμάτη φως αρχιτεκτονική.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu