Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος στην Αυστραλία, ο Άντονι Αλμπανέζι, δήλωσε πως κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, σε ομιλία ενώπιον των υποστηρικτών του.
«Ευχαριστώ τον λαό της Αυστραλίας που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να υπηρετώ το καλύτερο έθνος στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Σίδνεϊ.
Αυστραλία-βουλευτικές εκλογές: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Από την πλευρά του ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Κόμματος της Αυστραλίας Πίτερ Ντάτον παραδέχθηκε την ήττα του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές και ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον αντίπαλό του των Εργατικών, τον πρωθυπουργό Άντονι Αλμπανέζι.
«Νωρίτερα, τηλεφώνησα στον πρωθυπουργό προκειμένου να τον συγχαρώ για την επιτυχία του», δήλωσε ο Ντάτον και πρόσθεσε: «δεν τα πήγαμε αρκετά καλά σε αυτή την εκστρατεία — αυτό είναι προφανές και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παπασταύρου: Εθνικού χαρακτήρα οι ενεργειακές συμφωνίες
- Πληρωμές ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: €1,2 δισ. από 22 έως 24 Δεκεμβρίου
- Υπόθεση Επστάιν: Τα πρόσωπα της νέας σειράς φωτό – Ο Άντριου ξαπλωμένος στην αγκαλιά γυναικών
- Κλοπή πολυτελών σερβίτσιων στο Ελιζέ
- Συνεργασία ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την ισραηλινή Zielinski & Rozen
- Ανατροπή και «πράσινο φως» στο πακέτο αμοιβών του Μασκ του 2018 στην Tesla
- Πολιτικό αδιέξοδο πάλι στη Γαλλία
- Κλιμάκωση επιθέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








