Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος στην Αυστραλία, ο Άντονι Αλμπανέζι, δήλωσε πως κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, σε ομιλία ενώπιον των υποστηρικτών του.
«Ευχαριστώ τον λαό της Αυστραλίας που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να υπηρετώ το καλύτερο έθνος στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Σίδνεϊ.
Αυστραλία-βουλευτικές εκλογές: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Από την πλευρά του ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Κόμματος της Αυστραλίας Πίτερ Ντάτον παραδέχθηκε την ήττα του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές και ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον αντίπαλό του των Εργατικών, τον πρωθυπουργό Άντονι Αλμπανέζι.
«Νωρίτερα, τηλεφώνησα στον πρωθυπουργό προκειμένου να τον συγχαρώ για την επιτυχία του», δήλωσε ο Ντάτον και πρόσθεσε: «δεν τα πήγαμε αρκετά καλά σε αυτή την εκστρατεία — αυτό είναι προφανές και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Τράπεζας Χανίων: Πρόεδρος ο Μιχαήλ Μαρακάκης
- Κατατέθηκε η αχρείαστη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: 6 υπουργοί υπογράφουν και αναθέτουν σε ιδιωτική εταιρεία να σβήσει τα 57 ονόματα των Τεμπών!
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με άνοδο ξεκίνησε η εβδομάδα
- Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν τα «επόμενα βήματα προς τη διευθέτηση του πολέμου στην Ουκρανία»
- ONYX: Τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την εισαγωγή στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου
- Γεραπετρίτης προς Φιντάν (πηγές ΥΠΕΞ): Μόνη μας διαφορά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα
- Τουρκία: Η Μεγάλη του Γένους Σχολή διαψεύδει τις αναφορές περί «παύσης λειτουργίας» της
- ΕΤΑΔ: Παραχωρεί ανενεργό ακίνητο στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις