Η ανακοίνωση της εταιρείας για το συνολικό αριθμό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου
Σε ανακοίνωση αναφορά με το συνολικό ποσό του μετοχικού κεφαλαίου και το συνολικό αριθμό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, προχώρησε η Alter Ego Media.
Σύμφωνα με αυτήν, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε €58.492.542,00 και διαιρείται σε πενήντα οκτώ εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσιες σαράντα δύο (58.492.542) κοινές, άυλες, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές με ονομαστική αξία ένα ευρώ (€1,00) η κάθε μία.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση:
Η εταιρεία με την επωνυμία ALTER EGO MEDIA Α.Ε. και το διακριτικό τίτλο ALTER EGO MEDIA (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 5 του Ν. 3556/2007, όπως ισχύει, ότι, σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, που αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την 26.09.2025, κατ’ ενάσκηση της εξουσιοδότησης που του παρασχέθηκε με την από 17.06.2025 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, και της πιστοποίησης της εμπρόθεσμης και ολοσχερούς καταβολής αυτής που πραγματοποιήθηκε στις 06.10.2025 και ανακοινώθηκε στις 07.10.2025, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε πενήντα οκτώ εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσια σαράντα δύο ευρώ (€58.492.542,00) και διαιρείται σε πενήντα οκτώ εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσιες σαράντα δύο (58.492.542) κοινές, άυλες, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές με ονομαστική αξία ένα ευρώ (€1,00) η κάθε μία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την πτώση του πετρελαίου – «Βουτιά» 26% για την Alstom
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka για υπόθεση υπεξαίρεσης 430 εκατ. δολαρίων
- Alphabet: Επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων για 6 δισ. ευρώ εν μέσω πιέσεων στην τεχνολογία λόγω AI
- Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Τραμπ για τις εκλογές στην Καλιφόρνια – Στο στόχαστρο 20.000 ψηφοδέλτια
- Στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα πωλητήρια σε Ακρόπολη, Κνωσό και Ολυμπία – Παρέμβαση της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








