Το σκήνωμά του μεταφέρεται στην Αλβανία
Αναχωρεί σήμερα, στις 10:00, το σκήνωμα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, υπό τους ήχους της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και από την Ελλάδα θα μεταφερθεί στην Αλβανία την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, οδικώς, μέσω του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς, όπου θα τον αποχαιρετίσει τιμητικό άγημα.
Θα το συνοδεύσουν ο μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερι Νικόλαος, ο επίσκοπος Κρούγιας Αναστάσιος και οι ιερείς π. Χαράλαμπος Γκιόκας και π. Σπυρίδων Τοπάντζας, οι οποίοι υπήρξαν στενοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι του στην αναγέννηση της Εκκλησίας της Αλβανίας ύστερα από δεκαετίες διωγμών.
Εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνοδός του σκηνώματος θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
- Με το βλέμμα στην Κίνα δηλώνει έτοιμος για κυρώσεις κατά Ρωσία, ο Τραμπ
- Αφίξεις 150 μεταναστών στη Γαύδο
- ΕΦΚΑ: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου 2025 – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
- Sony: Αλλάζει την εμφάνιση των Xperia με το νέο μοντέλο 10 VII
- Kωνσταντινούπολη: Προφυλακίσεις 48 υπόπτων για κατηγορίες διαφθοράς
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι είπε στο Ηρώδειο ο επικεφαλής της Google DeepMind, Demis Hassabis
- Snam: Καθυστερεί η απόκτηση μεριδίου της Open Grid Europe
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις