Το σκήνωμά του μεταφέρεται στην Αλβανία
Αναχωρεί σήμερα, στις 10:00, το σκήνωμα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, υπό τους ήχους της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και από την Ελλάδα θα μεταφερθεί στην Αλβανία την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, οδικώς, μέσω του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς, όπου θα τον αποχαιρετίσει τιμητικό άγημα.
Θα το συνοδεύσουν ο μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερι Νικόλαος, ο επίσκοπος Κρούγιας Αναστάσιος και οι ιερείς π. Χαράλαμπος Γκιόκας και π. Σπυρίδων Τοπάντζας, οι οποίοι υπήρξαν στενοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι του στην αναγέννηση της Εκκλησίας της Αλβανίας ύστερα από δεκαετίες διωγμών.
Εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνοδός του σκηνώματος θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σαράντης: Οκταμελής η νέα σύνθεση του ΔΣ – Ενισχύονται τα ανεξάρτητα μέλη
- Μητσοτάκης: Κατ΄αρχήν θετική η στάση μας στην αξιοποίηση «παγωμένων» ρωσικών κεφαλαίων για δάνειο στην Ουκρανία
- Χρηματιστήριο: Με απώλειες 0,14% στις 2.083,49 μονάδες και ισχυρές πιέσεις σε Eurobank και ΟΠΑΠ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος έθεσε εκτός ευρωομάδας τον Νίκο Παππά για απρεπή συμπεριφορά
- Wall Street: Κινείται σε αρνητικό έδαφος
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Την ενοχή και των 42 κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέας
- ΡΑΑΕΥ: Πρόστιμο 120.000 ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ για περιπτώσεις ρευματοκλοπής
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Τάσσεται υπέρ του «στρατιωτικού Σένγκεν» για ενδεχόμενη ρωσική επίθεση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








