Επενδύσεις

Aria Hotels: Ενισχύουν την παρουσία τους στην Κεφαλονιά με τη Villa Felicity

Υπόσχεται πολυτελή διαμονή στο χωριό Σβορωνάτα, σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες του νησιού και το Αργοστόλι

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, επεκτείνονται στα Επτάνησα, και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους τη Villa Felicity.

Η βίλα που αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες την 1η Μαΐου του 2024, βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, στο χωριό Σβορωνάτα, σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες του νησιού και το Αργοστόλι. Εκτείνεται σε έκταση 350 τ.μ. και αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες και παρέες φίλων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με ξεχωριστά μπάνια, ενώ περιλαμβάνει πολλαπλούς κοινόχρηστους χώρους όπως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο-βιβλιοθήκη.

Στη βίλα υπάρχουν deluxe παροχές όπως πισίνα, τζακούζι, χώρο για BBQ και εξωτερικό σαλόνι και τραπεζαρία. Επιπλέον, οι επισκέπτες της VillaFelicity έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον καταπράσινο περιβάλλοντα κήπο έκτασης 750 τ.μ. , ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Κεφαλονιάς.

Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels διευρύνεται συνεχώς με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα σε νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας.

close menu