Με αυτό τον τρόπο γίνονται δύο οι μονάδες της Arosis
Στην απόκτηση της εταιρείας οσπρίων Voion Land Products από το Τσοτύλι Ιωαννίνων προχώρησε πριν από μερικές ώρες η εταιρεία οσπρίων από την Καστοριά, Arosis, στην οποία έχει επενδύσει η SmerC του πρώην τραπεζίτη Νίκου Καραμούζη.
Πρόκειται για μια οικογενειακή εταιρεία παραγωγής διαφόρων οσπρίων και ρυζιών, η οποία ιδρύθηκε το 2008.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την εταιρεία «η άροσις προχώρησε στην απόκτηση της “VOION LAND PRODUCTS”, με τη στήριξη του SMERC, δημιουργώντας έναν ενισχυμένο οργανισμό με ισχυρή παραγωγική βάση στη Δυτική Μακεδονία. Με δύο σύγχρονα εργοστάσια σε Καστοριά & Τσοτύλι, αυξημένη παραγωγική δυναμικότητα & ένα εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο δύο δυναμικών brands – άροσις και «Προϊόντα Γης Βοΐου», ενδυναμώνουμε τη θέση μας στην ελληνική και διεθνή αγορά οσπρίων & ρυζιών».
Με βάση πληροφορίες από την εταιρεία, καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση αυτή είχε ο CEO της εταιρείας Τρύφων Φωτιάδης, που οδηγεί τη στρατηγική ενοποίηση & επιχειρησιακή ανάπτυξη, καθώς και ο General Manager Aλέξης Κωτούλας που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία & ανάπτυξη των παραγωγικών μονάδων.
Κατά όσα τονίζονται, επίσης, από τη διοίκηση η «συμμαχία» άροσις – «Προϊόντα Γης Βοΐου» καθιστά την εταιρεία ως αξιόπιστο προμηθευτή της αγοράς, τόσο στο οργανωμένο λιανεμπόριο όσο και στα κανάλια HoReCa & B2B και σταθερό βήμα προς μια πιο ανταγωνιστική, βιώσιμη & εξωστρεφή Ελλάδα στον αγροδιατροφικό τομέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βloomberg: Νεκρή ζώνη για τα πλοία τα Στενά του Ορμούζ
- Πυρά της αντιπολίτευσης για την ανάρτηση του Πρωθυπουργού – Το ΠΑΣΟΚ ζητά προσφυγή στις κάλπες
- Η Ρωσία καταγγέλλει ουκρανική επίθεση με drones σε εργαστήριο του πυρηνικού σταθμού στη Ζαπορίζια
- Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς
- Οι Φρουροί της Επανάστασης θέτουν την Ουάσινγκτον ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων
- Ιστορική εμφάνιση της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα με δύο εκατομμύρια θεατές
- Η Λήμνος αποκτά νέα θαλάσσια δίοδο προς το λιμάνι του Τσανάκαλε
- Τι σηματοδοτεί για τη βρετανική ασφάλεια ο νέος συναγερμός των αρχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








