Η εξαγορά αφορά 413.070 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. που εκδίδει το περιοδικό Αθηνόραμα και λειτουργεί την ιστοσελίδα www.athinorama.gr - κατόπιν της συναλλαγής το ποσοστό των Αττικών Εκδόσεων ανέρχεται στο 97,06%
Η διοίκηση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο υλοποίησης Δικαιώματος Προαίρεσης Αγοράς μετοχών της 22/12/2020, προχώρησε στην εξαγορά τετρακοσίων δεκατριών χιλιάδων εβδομήντα (413.070) κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» που αντιστοιχούν σε 48,53% του μετοχικού της κεφαλαίου .
Κατόπιν της ανωτέρω συναλλαγής, το ποσοστό συμμετοχής της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. στην «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» ανέρχεται σε 97,06% του μετοχικού της κεφαλαίου . Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων Ευρώ (500.000,00€), θα καταβληθεί μέχρι τις 31/1/2024, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με τραπεζικό δανεισμό και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.
Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.» είναι η έκδοση του περιοδικού Αθηνόραμα και η λειτουργία και εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.athinorama.gr. Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά, στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.
Κατόπιν της ανωτέρω συναλλαγής, το ποσοστό συμμετοχής της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. στην “ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ” ανέρχεται σε 97,06% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Το τίμημα της εξαγοράς που ανέρχεται στο ποσό των €500.000,00, θα καταβληθεί μέχρι τις 31/1/2024, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με τραπεζικό δανεισμό και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.
Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά, στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την πτώση του πετρελαίου – «Βουτιά» 26% για την Alstom
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka για υπόθεση υπεξαίρεσης 430 εκατ. δολαρίων
- Alphabet: Επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων για 6 δισ. ευρώ εν μέσω πιέσεων στην τεχνολογία λόγω AI
- Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Τραμπ για τις εκλογές στην Καλιφόρνια – Στο στόχαστρο 20.000 ψηφοδέλτια
- Στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα πωλητήρια σε Ακρόπολη, Κνωσό και Ολυμπία – Παρέμβαση της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








