Στον Κόμβο Μεταμόρφωσης από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 26/04 έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής 27/04
Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στο οδόστρωμα, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 26/04 έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής 27/04, η έξοδος της Αττικής Οδού από Ελευσίνα προς Λαμία, στον Κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8).
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία και να αναστρέψουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Ηρακλείου (Κόμβος 9), με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Λαμία (Κόμβος 8).
Σημειώνεται ότι στην εταιρική ιστοσελίδα (www.naodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές συνθήκες.
Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Κρις Πάππας: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει
- Τραμπ: Ζητάει τώρα την παραίτηση της Λίζα Κουκ, μέλος του ΔΣ της Fed
- Μητσοτάκης για συλλήψεις εμπρηστών: Τέλος η ατιμωρησία
- CPI: Πώληση 53.300 μετοχών από την Ελένη Πίγκα – Στο 0,158% το ποσοστό της
- Μαρινάκης: Το επίδομα επικινδυνότητας σε υπαλλήλους της Βουλής δεν υπάρχει
- Χρηματιστήριο: Έβγαλε άμυνα με οδηγούς Lamda, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΟΠΑΠ
- Συνεταιριστική τράπεζα Καρδίτσας: Τι απαντάει για το πρόστιμο των 216.000 ευρώ
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή των πρακτικών της Fed
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις